Haberler

Güldür Güldür Show'un yeni sezon afişi yayınlandı

Güncelleme:

Yeni sezonuyla Show TV'de ekrana dönmeye hazırlanan Güldür Güldür Show'un merakla beklenen afişi yayınlandı. Afişte kadroya yeni katılan Murat Akkoyunlu ve Dağhan Külegeç de yer aldı.

Show TV'nin klasiği haline gelen Güldür Güldür Show, yeni sezonda ekrana gelmek için gün sayıyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Atilla, Aylin Kontente, Doğa Rutkay ve Mahir İpek gibi isimlerin yer aldığı, kadrosuna Dağhan Külegeç ve Murat Akkoyunlu'yu dahil eden programın 8. sezonu için geri sayım başladı.

YENİ OYUNCULAR DAHİL OLDU

Çekimlerine başlanan Güldür Güldür Show'un yeni bölümleri ekim ayında ekrana gelecek. Bu sezon Güldür Güldür ekibine dahil olan isimlerden biri başarılı oyuncu Murat Akkoyunlu oldu. Bu sezon Güldür Güldür ekibine dahil olan isimlerden biri de Kavak Yelleri dizisiyle adını duyuran Dağha Külegeç oldu.

3 OYUNCU KADRODAN AYRILDI

Sinan Çalışkanoğlu, Emre Altuğ ve Evrim Akın, geçtiğimiz sezon Güldür Güldür Show'dan ayrılmıştı.

İşte Güldür Güldür Show'un yeni sezon afişi:

Güldür Güldür Show'un yeni sezon afişi yayınlandı

Güldür Güldür Show'un yeni sezon afişi yayınlandı

Güldür Güldür Show'un yeni sezon afişi yayınlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Akkoyunlu Dağhan Külegeç Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (20)

HIZLI JOE:

TEK BİR TANE DAHİ OLSA SİYASİ SKEÇ YAPMAKTAN KORKAN PROĞRAM . HALBUKİ BABASI KEMAL SUNAL 12 EYLÜLÜN SÜNGÜSÜ ALTINDA BİLE NE KADAR TOPLUMSAL KONULARI İŞLEMİŞTİ SANATÇI OLMAK BEDEL ÖDEMEKLE OLUR YOKSA SABUN KÖPÜĞÜ GİBİ YOK OLUR GİDERSİNİZ. . AKLONIZDA KALAN TEK BİR SKEÇLERİ VARMI ACABA SADECE KAKARA KİKİRİ. .

16
52
yanıtYanıtla
ENİS:

Seni kadroya alalım speedy Joe. Gel sen bedel öde. .

yanıt11
yanıt8
Gemlik:

Amacın toplumu bölüp huzursuzlaştırmak mı amerikalı coni? Güldür güldür ekibinin emeğine sağlık bütün kültürümüze dikkat ederek skec hazırlıyorlar.

yanıt3
yanıt5
Adım soyadım:

Siyasi skeçleri yok fakat siyasi göndermeleri fazlasıyla mevcut. İlla gözünüze sokmaya gerek yok adı üstünde gönderme...

yanıt8
yanıt4
Murat kekes:

Var elbette zam haberlerini a haber in yumuşatarak vermesini harika bir şekilde eleştirmişti izlemediniz sanırım

yanıt5
yanıt3
We:

Berkin elvan için saygı duruşu yaptı ya daha ne

yanıt5
yanıt4
Erol bulut:

Kes lan hıyar. Siyasi skeç yokmuş. Sen onu ateşi bol olsun. Levent kırca haini ile karşılaştır ma. İnsanların biraz moralini düzeltiyor. Sen ortalığı karıştırma

yanıt1
yanıt10
MERZİFONLU:

Çağlar Çorumlu yoksa tadı çıkmaz.

33
14
yanıtYanıtla
BUNAK:

SIKTI BAYDI LOO, YAŞARSAK İZLERUM SÖZ. EMME ÖNCE YAŞAMLAUYUM LOO

8
21
yanıtYanıtla
GRAMERCİ:

SEN ÖL E Mİ. ÖL TEZ VAKİTTEN

yanıt0
yanıt1
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title