MENÜ

Guardiola haklı

Abone Ol Google News

Göztepe’nin bu sezonki üçüncü teknik direktörü olan Tamer Tuna, Şenol Güneş’in Beşiktaş’taki yardımcısı olmanın tecrübesiyle dün geceki rakibini çok iyi analiz etmiş. Göztepe, başta Atiba olmak üzere Beşiktaş merkezine ilk 45’te yaptığı sistematik baskıyla Beşiktaş’ın etkili hücum geliştirmesini engelledi. Adriano’nun sakatlanıp çıkması da Göztepe’nin oyun planını iyice güçlendirdi. Beşiktaş, devrenin bitimine birkaç dakika kala ilk kez Göztepe ceza alanında topla buluşabildi. Şenol Güneş, Tamer Tuna’yı bu başarılı maç analizciliği özelliği nedeniyle de yardımcısı yapmıştı. Ancak Güneş, ‘Tamer Tuna ayrıldıktan sonra performansı düştü’ yorumları karşısında da hırslanıyordu. İkinci yarıda bu taktiksel hırsını gösterdi. Dorukhan’ın stoperlerden birisi olduğu bu üçlü savunma formatında daha etkili bir Beşiktaş izledik.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Genç sol bek Rıdvan, Adriano sakatlanınca yerine sokulacak kalitede bulunmuyorsa hangi kritere göre kadroya dahil edilecek kalitede bulundu?

Maçın starı

Burak Yılmaz çok iyi yükseldi çok doğru yere vurdu, 8 maçta 6 gol oldu. Böyle devam edip eski huylarına asla dönmemeli.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Beşiktaş’ın ikinci yarıda oynadığı 3 stoperli dizilişte çok daha verimli hücum etmesi. Guardiola’nın dediği gibi savunma biçiminiz hücum biçiminizi belirliyor.

Kısa mesaj

Galibiyet moral verici, yönetim de geç maaş ödeme haberlerine karşı açıklama yaparsa daha iyi olabilir.

YORUM YAZ