Trabzonspor Gümüşhane Futbol Okulu, Sahaya İniyor

Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu, Türk futbolu ve Trabzonspor’a yetenekli futbolcular kazandırmak için faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Trabzonspor Gümüşhane Futbol Okulu, Sahaya İniyor

Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu, Türk futbolu ve Trabzonspor’a yetenekli futbolcular kazandırmak için faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Coronavirüs salgını yüzünden hayatın durduğu ülkemizde futbol sektörü de süreçten etkilenirken, aylar sonra yeni normalleşme ışığında hazırlıklar başlıyor.

Koordinatörlüğünü Alptuğ Furkan Yılmaz’ın antrenörlüğünü ise Fethi Dabağ ve Hatice Sadık’ın yaptığı ve 4 yıldır yaklaşık 50 kişilik 5-14 yaş arası sporcularla Gümüşhane’de faaliyetlerini sürdüren Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu, yarın itibariyle yeni dönem kayıtları almaya başlıyor.

Gümüşhane’nin genç antrenörlerinden Fethi Dabağ ve Alptuğ Furkan Yılmaz’ın yaptıkları çalışmalar neticesinde önemli ve faydalı faaliyetlerle ilimizin çocuk ve gençlerine sosyal ve sportif anlamda katkılar sağlayan Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu, futbol okulundan ziyade bir eğitim yuvası gibi birçok konuda oyuncular olumlu anlamda gelişim gösteriyor.

Sistemli ve disiplinli çalışmalarla futbol eğitimlerinin verildiği Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulunda, çocukların bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel olarak gelişimleri sağlanması amaçlanıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu Antrenörü Fethi Dabağ, “Ülkemiz ve dünya zor zamanlardan geçiyor. Yeni normalleşmenin önemli bir parçası da spor. Bizler de spor adamları olarak sürece katkı sağlamak için kolları sıvadık. Gümüşhane Trabzonspor Futbol okulumuzun kapılarını bugünden itibaren açıyoruz. Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulumuzda kayıtlarımız 5 Ağustos 2020 tarihinden itibaren başlıyor. 5 ila 14 yaşındaki futbolcularımız, gözetimimizde çalışmalarını gerçekleştirecek. Antrenmanlarımızı yaptığımız Arena Halısaha Tesislerinde tedbirler en üst seviyede alınacak. Bundan hiç kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Her şeyden önce sağlık geliyor. Futbol okulumuzda da teyakkuza geçmiş durumdayız. Tesise gelenler dezenfekte edilmiş paspaslara bakarak giriş yapılacak. Öncelikle anne, baba ve sporcular dahil olmak üzere gelen tüm misafirlerin ateşleri ölçülerek kontrol edilecek. Açıkta yiyecek ve içecek satışı olmayacak. Antrenmanlarımız her guruba ayrı olmak üzere hafta sonları olacak. Sporcularımız antrenman yeleklerini 1 kez kullanacak. Toplarımız bile dezenfekte edildikten sonra çocuklarımıza verilecek. Soyunma odaları 1’er saat arayla kullanılacak ve sıklıkla dezenfekte edilecek. Tesiste mutlaka sosyal mesafe şartlarına dikkat edilecek. Çalışma programına dair bilgiler kayıt esnasında verilecek” açıklamalarında bulundu.

Öte yandan Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulundan yapılan açıklamaya göre kayıt yaptırmak isteyenlerin 05363709098 numaralı telefon numarasını arayarak kayıtlarını buradan yaptırabilecekleri ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2020, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER