Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Yansımalar''ın konuşmacısı Birol Güven olacak

25.11.2019 Pazartesi saat 17.00'de Ustalık Sınıfı başlığıyla düzenlenen VisionIST "Endüstri Günleri" nin 'Yansımalar' bölümünün moderatörlüğünü Pınar Altuğ üstlenirken Birol Güven’de etkinilikte konuşmacı olarak yer alacak.

''Yansımalar''ın konuşmacısı Birol Güven olacak
24 Kasım 2019 - 14:49

23 Kasım’da Harbiye Crowne Plaza otelde sinema ve oyunculuk dünyasının yoğun katılımıyla gerçekleştirillen VisionIST "Endüstri Günleri" nin açılışında konuşan festival direktörü “Festivalin ilk amacı adaleti gündemde tutmak ama bir diğer amacımız da hem festivalin hem de endüstrinin birbirine profesyonel zeminde faydalı olması ve desteklemesi. Bu bölümde hızla gelişen endüstride farklı kuşaklardan gelen ulusal ve uluslararası meslek profesyonellerinin birbirini tanıması, iletişimde bulunması ve bu şekilde üretimlerine yansıtacak katkıyı sağlaması hedeflendi.” dedi.

 Zeynep Atakan “Sağlıklı iletişim zemini VisonIST”

Festivalin yeniliği olarak düzenlenen VisionIST “Endüstri Günleri”nin danışmanlığını yapan Zeynep Atakan konuklara, sektörün önemli isimlerinin panellerle, yansımalarla ve atölye çalışmalarıyla ağırlanacağını açıkladı. Atakan :”Herkesi bir araya sağlıklı bir iletişim için toplamak önemli. Bilgi paylaşımı yapacağız ve yarışmadan birbirimize faydalı olacağız” dedi.