GSYD Uyguladı,İstanbul'a Örnek Oldu

Diyarbakır’da Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) tarafından hayata geçirilen ve final aşamasına gelinen “5’te Devre 10’da Biter” sokak futbolu turnuvası İstanbul’a örnek oldu. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,İstanbul’da sokak futbolu ruhunu canlandırmak için “ 3 Korner 1 Penaltı” projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

GSYD Uyguladı,İstanbul'a Örnek Oldu

Diyarbakır’da Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen ve bu hafta içinde final aşamasıyla sona ermesi planlanan “5’te Devre 10’da Biter” sokak futbolu turnuvası büyük ses getirdi. Sokak futbolunu yeniden canlandıran,ilçelerde,mahalle ve sokaklarda 1000’den fazla çocuğun futbol heyecanı yaşamasına neden olan proje,Türkiye’nin en büyük metropol kenti İstanbul’a örnek ve ilham kaynağı oldu.

Yıldırım,İstanbul’da Uygulayacak

AK  Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,katıldığı bir programda sporla ilgili projelerini açıklarken,İstanbul’da sokak futbolu ruhunu canlandırmak için “ 3 Korner 1 Penaltı” projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

GSYD’nin yıllar sonra yeniden gündeme gelmesini sağladığı sokak futbolunun bir çok il’de hayata geçirilmesi bekleniyor. Yıllar önce bir çok ünlü futbolcu sokak aralarında oynayarak futbolcu olmuştu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER