Arama Logo

Spor yazarlarından Kasımpaşa-Galatasaray yorumu!




9
YAZARLARDAN DEĞERLENDİRME
Spor yazarları, Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.
YAZARLARDAN DEĞERLENDİRME
8
G.SARAY DOMİNE ETTİ(RIDVAN DİLMEN)

Kasımpaşa ikinci yarı oynadığı 6 karşılaşmadan da mağlup oldu. Şu an Trezeguet üzerine odaklanmışlar. Diagne gidince öyle oldu. Ama Galatasaray oyun anlamında domine etti bugün. Bugün Belhanda ve Feghouli müthiş oynadı. Galatasaray son 2 haftada ise 7 gol attı.

G.SARAY DOMİNE ETTİ(RIDVAN DİLMEN)
7
15-20 GOL ATAR
Galatasaray ligin 2. yarısında 5 maçta 13 puan alarak, zirvede ben her türlü, ciddi şekidle varım diyor. İçeride Başakşehir ile de oynayacak. Önümüzdeki hafta çok farklı şeyler de konuşabiliriz. Diagne, Galatasaray ile bir sezonda 15-20 gol atabilir ama topun ona mutlaka gelmesi gerekiyor. Tanju Çolak şu an Galatasaray'da oynasın 40 gol atar.
15-20 GOL ATAR
6
BAŞAKŞEHİR'İ STRESE SOKACAK(EVREN TURHAN)

Galatasaray oyunun genelinde çok etkili olmasa da tecrübesiyle Kasımpaşa karşısında rahat bir galibiyet aldı. Feghouli ve Belhanda'nın yükselen performansları Galatasaray adına son derece sevindiriciydi. Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Diange ise dün yine etkisiz kaldı. Haftayı kayıpsız geçen Sarı-Kırmızılılar zirve yarışında yoluna devam etti. Cimbom'un galibiyeti Başakşehir'i de strese sokacaktır..

BAŞAKŞEHİR'İ STRESE SOKACAK(EVREN TURHAN)
5
G.SARAY'IN EN RAHAT MAÇIYDI(TUGAY KERİMOĞLU)
Hafta arası oynanan yüksek tempolu Benfica maçının ardından bir reaksiyon bekliyorduk ama Kasımpaşa antrenman havasındaydı. Galatasaraylı oyunculara sorsak sezonun en rahat maçı olduğunu söyler. Kasımpaşa kötü gidişattan kurtulmak için bir reaksiyon göstermeli.
G.SARAY'IN EN RAHAT MAÇIYDI(TUGAY KERİMOĞLU)
4
G.SARAY'DA FORVET YOK(METİN TEKİN)
Feghouli'yi genelde kenarda görürdük ama artık ceza alanına daha çok giriyor. Fatih Terim, Mitroglou ve Diagne'nin de gol atmasını temenni ettiğini söyledi. Galatasaray'da ismen forvet var ama cismen hala yok. Mbaye Diagne gibi oyuncuların ceza alanından çok uzaklaşması taraftarı değilim. Bu tip golcüler ceza alanında daha çok kalmalı.
G.SARAY'DA FORVET YOK(METİN TEKİN)
3
GALATASARAY AFFETMEZ(SERDAR ALİ ÇELİKLER)
Galatasaray'ın bir özelliği var. Böyle rakipleri affetmez. Galatasaray için "Bu takımı bile yenemedi" cümlesi kurulmaz. Benfica'ya yenilmişsin. Diagne kötü oynamış. Birçok oyuncu eleştirilmiş. Kiminle oynamak istersin, Kasımpaşa ile istersin. Beşiktaş ve Fenerbahçe böyle maçlarda zorlanabiliyor ama Galatasaray affetmiyor. Kolay 3 puanları almayı bilen bir ekip.
GALATASARAY AFFETMEZ(SERDAR ALİ ÇELİKLER)
2
HER MAÇ KIRMIZI GÖREBİLİR(ERMAN TOROĞLU)
Muslera'nın hareketleri büyük bir takım kalecisine yakışmıyor. Başakşehir 1. bölgede yan pas yapmıyor, 2. bölgede yan pas yapıyorlar... Galatasaray bugün 1. bölgede yan pas yaptı. Diagne'nin atılması gerekiyordu. Diagne tam el bombası... Ben, rakip oyuncu olsam Diagne'nin üzerine oynarım. Diagne her maçta kırmızı kart görebilir.
HER MAÇ KIRMIZI GÖREBİLİR(ERMAN TOROĞLU)
1
DIAGNE'YE KIRMIZI VERMEYEN...(AHMET ÇAKAR)
Bugünden itibaren hakemlerin dürüst olduğuna inanmıyorum. VAR'ı da, sahası da, VAR koordinatörü ve onlara emir verenlerin dürüstlüğüne inanmıyorum. Diagne’nin pozisyonuna kırmızı kart demeyen adamın futbolculuğundan, adamlığından, geçmişinden ve cibiliyetinden şüphe ederim.
DIAGNE'YE KIRMIZI VERMEYEN...(AHMET ÇAKAR)