Arama Logo

Galatasaray'dan Feghouli pazarlığı!

Al Nassr, 10 milyon Euro bonservis istenen Sofiane Feghouli için indirim bekliyor ama Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, “Ancak değerini bulursa satılsın” raporu verdiği Cezayirli yıldızda tok satıcıyı oynayan sarı kırmızılı yönetimin rakamı aşağı çekmeye hiç niyeti yok.




5
G.SARAY'DAN SOSO PAZARLIĞI

Galatasaray ile Al Nassr'ın Sofiane Feghouli için yaptığı pazarlıkların detayları ortaya çıktı.

G.SARAY'DAN SOSO PAZARLIĞI
4
ARAPLAR 10 MİLYONA ÇIKMIYOR

Suudi basınına yansıyan haberlerde sarı-kırmızılı kulübün Cezayirli yıldızın bonservisine 10 milyon Euro'luk bedel biçtiği, Suudi Arabistan kulübünün ise bu rakamı yüksek bulduğu kaydedildi. (Sabah / Mehmet Özcan)

ARAPLAR 10 MİLYONA ÇIKMIYOR
3
G.SARAY İNDİRİM YAPMIYOR

Uzun bir süredir tecrübeli oyuncuyu takip eden Al Nassr yetkililerinin düşünmek için süre istediği ve rakamı biraz düşürerek transferi bitirmeyi hedeflediği belirtildi. Ancak Galatasaray cephesinin indirime hiç niyeti yok.

G.SARAY İNDİRİM YAPMIYOR
2
"EN AZ 10 MİLYON EURO"

İkinci yarıda çıkışa geçen Feghouli için teknik direktör Fatih Terim yönetime verdiği raporda ancak çok iyi bir teklif gelmesi halinde satılabileceğini bildirmişti. Bu nedenle sarıkırmızılı kurmayların, satış için 10 milyon Euro'nun altına kesinlikle inmeyeceği gelen haberler arasında.

\
1
RAKAMLARLA FEGHOULI

101 MAÇ
26 GOL
22 ASİST

RAKAMLARLA FEGHOULI