Fenerbahçeli iki isim Galatasaray formasını istiyor!
Bir yandan Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışında olan diğer bir yandan yönetim krizi yaşayan Galatasaray'da buna rağmen transferin cazibe merkezi olmaya devam ediyor  
Takvim
Fenerbahçeli iki isim Galatasaray formasını istiyor!

Bir yandan şampiyonluk kovalayan Galatasaray, diğer taraftan gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde yarışacak bir kadro oluşturmak için plan yapıyor.

Galatasaray'da scout ekibi ve Fatih Terim'in hazırlıkları doğrultusunda yönetime iletilen transfer listesindeki isimleri bitirmek için Abdurrahim Albayrak titizlikle çalışıyor.

Gelecek yıllarda Süper Lig'de yabancı oyuncu sınırlaması kuralının değişeceğini göz önüne alan Galatasaray Kulübü, kaliteli yerli oyuncularla kadrosunu zenginleştirmeyi hedefliyor.

ALPER POTUK DA ÇOK SICAK BAKIYOR

2013 yılından bu yana Fenerbahçe formasını giyen Alper Potuk, önümüzdeki sezon Galatasaray formasını sırtına geçirmek istiyor ancak İmparator Fatih Terim bu konudaki kararını henüz vermiş değil. Ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile olan sözleşmesi devam eden Alper Potuk'un yanı sıra sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Şener Özbayraklı da menajeri aracılığı ile Fatih Terim'e haber gönderdi ancak Terim, "Şener'e bekle" dedi.

Webaslan olarak soruyoruz; Alper Potuk ve Şener Özbayraklı'nın transfer edilmesini ister misiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler