Arama Logo

Fatih Terim'den derbi sözleri




13
FATİH TERİM'İN SÖZLERİ
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.
FATİH TERİM'İN SÖZLERİ
12
"KAÇIRILACAK GOLLER DEĞİL"
Oyunu kontrolümüz altında götürdük. Biraz daha az pas yaptık gibi görünüyor ama 1'den sonra kaçırdığımız goller de kaçırılacak goller değil, bulsanız başka yere gider, bulmadığınızda rakip için itici bir güç.
\
11
"FALCAO'YU DA DENEDİK"

Bazı sakat oyuncularımız olmadığında işler değişebiliyor, Falcao'yu da biraz denedik bugün. 

\
10
"İYİ OYNAMAK ÖNEMLİ"
Her an, her kayıpta aşağıya doğru gitmeniz muhtemelken sorumluluğu alıp, zaman zaman çok da iyi oynamak ve galip gelmek önemli. Oyuncularımı kutluyorum. Birlikte yürüyüşümüz taraftarla devam edecek.
\
9
LEMINA'NIN DURUMU VE DERBİ
Doktorla konuştuğumda arka adalesinde bir problem var gibi dedi, bu iyi haber değil. Umarım sıkıntı çıkmaz ama çıksa da Galatasaray her yerde, herkesle oynar.
LEMINA'NIN DURUMU VE DERBİ
8
"FENERBAHÇE'NİN DURUMU..."
Derbilerin hiçbiri kolay değildir, ilk defa oynamıyoruz orada. Galatasaray nereye giderse gitsin, kazanmaya gider. Fenerbahçe'nin son haftalardaki durumu, bizim maçla alakalı olmayacaktır, Galatasaray - Fenerbahçe maçlarının havası değişik oluyor.
\
7
"BEN BERABERLİK YETER DEMEM"
Rakibimize karşı o ciddiyetle, dikkatle oynayan bir Galatasaray olacak. İnşallah kazanır geliriz, zaten kazanmaya gidiyoruz. Ben hiç oyuncularıma, 'bize beraberlik yeter' dediğimi hatırlamıyorum.
\
6
"RAKİP 20 FAUL YAPMIŞ"
"Bugün pas yüzdemiz biraz düşmüş, bu oyuncu tipleriyle biraz alakalı. Direkt oyun isteğimiz, az pas yapmamızı sağladı ve bu da top kaybına neden oldu. Rakip 20 faul yapmış, biz 8 faul yapmışız. 20 rakamı çok yüksek, demek ki oyun bayağı kesilmiş."
\
5
"RAKİP 20 FAUL YAPMIŞ"
Bugün pas yüzdemiz biraz düşmüş, bu oyuncu tipleriyle biraz alakalı. Direkt oyun isteğimiz, az pas yapmamızı sağladı ve bu da top kaybına neden oldu. Rakip 20 faul yapmış, biz 8 faul yapmışız. 20 rakamı çok yüksek, demek ki oyun bayağı kesilmiş.
\
4
"ZAMAN ZAMAN OLABİLİR"
Bugün rakipten daha fazla gol pozisyonuna giren, az pozisyon vermeye çalışan bir Galatasaray vardı. Zaman zaman Çarşamba sonraları olan işlerdir bunlar, olağan karşılıyorum.
\
3
"PUAN FARKLARI KAPANIYOR"
Puan farkları kapanıyor bildiğiniz gibi. 5 maç, 5 hafta, 5 dakika, 5 saniye futbolda sizi yukarı da çıkarır, aşağı da indirir. Allah'a şükür, kısa zamanda farkı kapattık, bugün üçüncüyüz, ümit ederim ki daha da yukarı çıkarız. İnanmış bir oyuncu grubum var, inanmış bir taraftarımız da var, el ele birlikte yürüyeceğiz inşallah.
\
2
"SON 2 PASA KADAR İYİ"
Özellikle Seri'nin olağanüstü markaj yapmasını bekleyemezsiniz ama topla kale arasına giren, zone defans yapan bir oyuncudur, iletişimi sağlayan oyuncu olarak ve pas yüzdesi olarak önemli bir oyuncu. Seri'den akıllarda kalan herhande attığı son 2 top, o zamana kadar iyiydi çünkü.
\
1
"FEGHOULI KİLİT BİR OYUNCU"

Feghouli bizim için kilit bir oyuncu, durmadan oynuyor, bundan sonra daha iyi olacaktır. Mariano ile berabere telepatik bir anlaşmaları da var sanki, onu da kabul etmek lazım. Genel olarak Seri ve Feghouli önemli.

\