GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GRÜ’YE DE MALİYE AYARI ÇEKİLDİ

GRÜ’YE DE MALİYE AYARI ÇEKİLDİ

Tarih 02 Mart 2017, 00:20 Editör Dursun ONUR

TIME SON DAKİKA YORUM HABER- Maliye Bakanlığı aralarında Giresun Üniversitesi’nin de (GRÜ) bulunduğu üniversite rektörlüklerine gönderdiği genelge ile tasarruf tedbirlerini açıkladı.
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un tasarruf tedbirlerinie ne kadar uyup uymayacağı şimdiden merak konusu oldu.


Maliye Bakanlığı aralarında Giresun Üniversitesi’nin de bulunduğu üniversite rektörlüklerine gönderdiği genelge ile tasarruf tedbirlerini açıkladı.

YEDEK ÖDENEK TALEPLERİ KARŞILANMAYACAK

Maliye Bakanı Naci Ağbal imzalı genelgede, üniversitelerin yedek ödenek taleplerin karşılanmayacağı ifadesinin yanı sıra 14 maddede tasarruf için neler yapılacağı tek tek sıralandı.

KIRTASİYE VE BÜRO MALZEMELERİ DE DAHİL

Aralarında Giresun'un da olduğu üniversitelere gönderilen tasarruf kalemleri arasında ‘Kırtasiye ve büro malzemeleri’nin dahi olması dikkat çekti.

HARCAMALARA FİREN

Isıtma-soğutma-aydınlatma gibi ihtiyaçların yenilenebilir enerji ile karşılanması yönünde ifadelerinin yer aldığı Bakanlığın tasarruf genelgesinde, ‘Duvar saati, ahşap ya da cam ve porselen ürünleri, çanta, ajanda, masa isimliği-takvimi, anahtarlık, kalem, harici bellek ve benzeri eşantiyon harcaması hiçbir şekilde yapılmayacaktır’ ifadelerine yer verildi.

TASARRUF TEDBİRLERİNE UYUN

Bakanlık genelgesinde fotokopi ya da yazıcıdan alınan çıktılar yerine de e-maillerin kullanılmasını istedi.

Genelgenin son bölümünde ise, ‘Başbakanlık Genelgesi'yle düzenlenen tasarruf tedbirlerine titizlikle riayet edilecektir’ denildi.

REKTÖR COŞKUN SINAVDA

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un tasarruf tedbirlerine ne kadar uyup uymayacağı şimdiden merak konusu oldu.

Bu haber 2328 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ GİRESUN TIME EĞİTİM HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı ile kadınlara yönelik olarak d...

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk gününd...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi