1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Grup Yürüyüş’ün Albümüne Nasıl Ulaşabilirsiniz?
Grup Yürüyüş’ün Albümüne Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Grup Yürüyüş’ün Albümüne Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Grup Yürüyüş’ün yeni albümü “Yollara” geçtiğimiz günlerde dinleyicileriyle buluştu. Peki, albümü nerelerden ve nasıl temin edebilirsiniz?

15 Şubat 2019 Cuma 17:06A+A-

HAKSÖZ-HABER

Grup Yürüyüş’ün çiçeği burnunda albümü “Yollara” Ekin Yayınları’ndan çıktı. Albümde tam 15 eser bulunuyor.

“Küresel zorbalığın, zulmün, merhametsizliğin yol açtığı acılara, haksızlıklara, yıkımlara karşı iyiliğin elinden tutup yollara düşenlerin türkülerini söyledik.” diyen Grup Yürüyüş’ün 4. Albümü olan “Yollara” önceki albümlerinde olduğu gibi yine ümmet coğrafyasını es geçmedi; şehitlerimizi unutmadı. Denizde son bulan mülteci bir çocuğun hikâyesinden Gazze ve Kudüs’teki direnişlere, Suriye’den Mısır’a, oradan 15 Temmuz’a kahramanların, yiğitlerin mücadelesine şarkılarında yer veren Grup Yürüyüş, “adalet” konusunu da öne çıkarıyor.

İki Arapça ve bir Zazaca eserin de bulunduğu albümde oldukça geniş bir orkestrayla çalışıldı. Canlı-dinamik yapısıyla dikkat çeken albümde çok çeşitli müzik tarzlarından tınılar duyacaksınız.

Albüme Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Albüme, Spotify, Apple Music, Fizy, Deezer, Türk Telekom Müzik (Muud), Amazon Music gibi tüm dijital platformlardan ulaşmanız mümkün. Ayrıca Ekin Yayınlarından direkt isteyebilir, Kitap Yurdu’ndan sipariş verebilirsiniz.

Ekin Yayınları:

http://www.ekinyayinlari.com/kitap/grup-yuruyus-yollara/

0212 524 10 28

[email protected]

Kitap Yurdu: https://bit.ly/2SlNAXp

Bulunduğunuz şehirlerdeki Özgür-Der şubeleri, 
İstanbul'da İnkılap ve Ağaç kitabevleri, Bursa'da Kozahan Kitabevi ve 9-17 Şubat arasında açık olacak Üsküdar Kitap Fuarı (Ekin Yayınları Standı) da albüme ulaşabileceğiniz mekânlardan bazıları.

Ekin Yayınları ve Grup Yürüyüş’ün sosyal medya hesaplarından da irtibat sağlayabilirsiniz.

Instagram: @kitapekin @grupyuruyus
Twitter: @ekinkitap @grupyuruyus

yollara.jpeg

HABERE YORUM KAT