Grup Yolları Köstebek Yuvasına Döndü

Hendek Yeşilyurt Bölgesinde köstebek yuvasına dönen Grup yolları nedeniyle Muhtar ve Vatandaşlar tepkilerini dile getirerek Yetkililerden bir an önce çözüm bulunmasını istediler.

Grup Yolları Köstebek Yuvasına Döndü

Vatandaşlar Tepkili

Paşaköy ile Aktefek Mahallesi arasında bulunan Grup yolunun köstebek yuvasına döndüğünü dile getiren Vatandaşlar “Grup yolumuzda oluşan çukurlar yüzünden yol kullanılamaz halde. Yetkililer aciliyet arz ettiği halde bu grup yollarında asfalt çalışması yapılmadı. Bir an önce bu bölgede bulunan grup yolunun asfaltlanarak kullanılabilir hale getirilmesini istiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Muhtardan Tepki

Uzunçarşı Mahallesi Muhtarı Halit Bektaş’ta Grup yollarını asfaltlamayan Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi.

Muhtar Halit Bektaş “Ormanköy’den Paşaköy sapağına kadar asfaltlanan yol, Paşaköy’den sonrası ise çukurlarla dolu yol. 20 km yol, 15 bin nüfus, 17 mahalle grup yolunda, 61 adet bozuk yer. Sebebi her ne olursa olsun vatandaşı ilgilendirmez vatandaş hizmete bakar. Yeşilyurt eski bir belde olduğu halde bu bölgeyi Büyükşehir Belediyesi görmezden geliyor. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine kızgın. Bu bölgeye bir an önce asfalt çalışması yapılmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184