Dolar 32,3251
%0.23
Euro 35,0329
%-0.25
Altın 2.282,690
%0.23
Bist-100 8,97
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de Bektaş ile yollar ayrıldı... Özdeş geliyor!

Göztepe'de Bektaş ile yollar ayrıldı... Özdeş geliyor!

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 4'üncü yenilgisini Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 2-0 yenilerek alan Göztepe'de teknik direktör Bayram Bektaş ile yollar ayrıldı. 4 senelik başkanlık döneminde toplam 8 teknik adamla çalışan Sepil, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde bir araya geldiği Bektaş için, "Hayatta en çok üzüldüğüm günlerden biri bugün" dedi. Bayram Bektaş da Başkan Sepil'e teşekkür etti. Bayram Bektaş'ın takımla vedalaşması sırasında duygusal anlar yaşandı. Göztepe'de Bektaş ile yollar ayrıldı.. Duygusal veda!

  • Ege Postası
  • 09.12.2018 - 12:21

Haftalardır taraftarların ağır dille eleştirdiği Bektaş'la Sivas dönüşü acil toplanan yönetim, genç teknik adamla karşılıklı anlaşarak vedalaştı. Bayram Bektaş defterini 15'inci hafta sonunda kapatan sarı-kırmızılılar, son olarak Kasımpaşa'yı çalıştıran Kemal Özdeş ile prensipte anlaşma sağladı. Vakit keybetmeden deneyimli teknik adama teklifi ileten başkan Mehmet Sepil olumlu yanıt aldı. Yarın İzmir'e gelecek Kemal Özdeş'in ufak ayrıntıların görüşülmesinin ardından resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi. 

Adı Fenerbahçe ile anılan teknik direktör Ersun Yanal'ın yardımcılığını yaparak teknik adamlığa başlayan Kemal Özdeş, ilk olarak 2003-04 sezonunda Konyaspor'da 6 maçlığına dümene geçti. Ardından 2011-12'de 1'inci Lig'de Manisaspor'u çalıştıran 48 yaşındaki çalıştırıcı, 2013-14'te yeniden Manisa temsilcisine döndü. Göztepe'nin ezeli rakibi Karşıyaka'da da 2015-16'da görev alarak 1'inci Lig'de 8 Kasım 2015'te oynanan derbide sarı-kırmızılılara rakip olan Kemal Özdeş, patlamayı Kasımpaşa'da yaptı. 2016-17 sezonunda lacivert-beyazlılarla sözleşme imzalayan tecrübeli teknik direktör, 2.5 sezon İstanbul'da kaldı. Kasımpaşa ile toplam 87 resmi maça çıkan Özdeş, 39 galibiyet, 34 mağlubiyet ve 14 beraberlik elde etti. Bu sezon ilk 7 haftada Kasımpaşa'nın başında olan Özdeş ardından görevini Mustafa Denizli'ye devretti. Kemal Özdeş, Göztepe ile ilk maçına 14 Aralık Cuma günü Bursaspor maçıyla çıkacak. 

Kariyerinde ilk kez Süper Lig'de çalışan Bayram Bektaş ise Göztepe'de inişli çıkışlı bir sezon geçirdi. Daha önce alt liglerde Elazığspor, Gazişehir Gaziantep ve Ümraniyespor'da görev yapan genç çalıştırıcı, yaz döneminde Göztepe'ye geldi. Ligin ilk 2 haftasında puan yüzü göremeyen Göztepe ardından yükselişe geçti. 3'üncü haftadaki 1-0'lık Fenerbahçe galibiyetiyle kendine gelen sarı-kırmızılılar, 9 maçta 7 galibiyet ve 2 mağlubiyet alıp adını üst sıralara yazdırdı. Ancak 10'uncu haftadaki Akhisarspor mağlubiyetiyle ivme kaybeden Göztepe, Çaykur Rizespor'u 2-0 yense de üst üste BŞB Erzurumspor, Medipol Başakşehir, Antalyaspor ve Sivasspor sınavlarından puan alamadı. 

Göztepe, Bayram Bektaş ile çıktığı 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında Çengelköyspor ve Nazilli Belediyespor'u yendi.

BAŞKAN SEPİL: HAYATTA EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM...

Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Göztepe'de teknik direktör Bayram Bektaş'la yollar ayrılırken, Başkan Mehmet Sepil vedanın kendisi için üzücü olduğunu söyledi.

4 senelik başkanlık döneminde toplam 8 teknik adamla çalışan Sepil, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde bir araya geldiği Bektaş için, "Hayatta en çok üzüldüğüm günlerden biri bugün. Hayat böyle bir şey maalesef. Hocamızla görüştük. Neticede böyle bir değişim yapmaya karar verdik. Hocamız çok kaliteli bir insan, hepinizin önünde kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Mehmet Sepil'e kendisine kucak açtığı için teşekkür eden Bayram Bektaş ise, "Mesleğimizde böyle durumlar yaşanıyor. Yaptığımız işte alınan sonuçlar esastır. Oturup düşündüğümüz zaman takımımızın faydası için bu kararı almamız gerektiği kararına vardık. Göztepe'nin tekrardan kazanmaya başlaması beni mutlu edecek olan tek şey. Gönül isterdi ki bu sezonu hep birlikte iyi bir şekilde tamamlayalım ve önümüzdeki sezon yeni stadımızda güzel başlangıçlar yapalım. Bu sezon kalan maçlarda attığınız her golde ben de mutlu olacağım, cuma günü Bursaspor maçında kalbim sizlerle olacak. Sizlere, kulüp çalışanlarımıza herkese bana olan desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan takım kaptanı kaleci Beto, "Öncelikle hocamıza ve ekibine her şey için teşekkür ediyorum. 20 yıllık futbol kariyerim boyunca gördüğüm en iyi insanlardan birisiniz, sizinle çalışma sansı bulduğum için çok mutluyum. Kariyerinizde çok iyi işler yapacağınızdan eminim, bol şans diliyorum" şeklinde konuştu. 

DUYGUSAL VEDA

Bayram Bektaş'ın takımla vedalaşması sırasında duygusal anlar yaşandı. Göztepe'de 15 hafta görev yapan genç teknik adam, 6 galibiyet ve 9 mağlubiyet elde etti. Sarı-kırmızılılar Bektaş'ın yerine son olarak Kasımpaşa'dan çalışan deneyimli teknik direktör Kemal Özdeş'le sözleşme imzalayacak. (DHA)

ÖZDEŞ İLE PRENSİPTE ANLAŞILDI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, teknik direktörlük için Kemal Özdeş'le prensip anlaşmasına vardı.

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayram Bektaş'ın istifa kararının ardından bu teklifi kabul ettiklerini hatırlattı. Bayram Bektaş'ın son derece düzgün bir insan olduğunu kaydeden Papatya, "Adam gibi geldi, adam gibi gitti. Maalesef futbol böyle." dedi.

Papatya, Bektaş'ın yerine gelecek isimle ilgili olarak da Kemal Özdeş'le bir görüşme yaptıklarını belirterek, "Kendisiyle bir ön görüşme yaptık ve prensip anlaşmasına vardık, yarın sözleşme imzalayacağız." ifadelerini kullandı.

Bu sezon başında Kasımpaşa'nın başında yer alan Kemal Özdeş, 7. haftadan sonra görevinden ayrılmıştı.

BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'de 14 Aralık Cuma günü Bursaspor'la karşılaşacak Göztepe müsabakanın hazırlıklarına başladı.

Ligde dün konuk olduğu Demir Grup Sivasspor'a 2-0 mağlup olan ve teknik direktör Bayram Bektaş'la yollarını ayıran Göztepe, Bursaspor maçı için ilk çalışmasını antrenör Ömer Faruk Mahir yönetiminde Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Antrenmanın ilk bölümünde kuvvet koşusu yapan futbolcular idmanı 5'e 2 ile tamamladı.

Sakatlıkları bulunan Hakan Çinemre, Deniz Kadah, Adama Traore ve Kerem Atakan Kesgin antrenmanda yer almadı.

(AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.