MENÜ

Göztepe kaybetti!

Abone Ol Google News

Çok heyecanlı bir maç oldu. İki takım da kazanabilirdi, iki takım da 2’şer puan kaybetti ancak pozisyonlara ve kırılma anlarına bakarsak asıl kaybeden Palut’un takımı oldu. Kruse’nin maçın başında kaçındığı fırsat gol olsa belki başka bir maç olabilirdi! Göztepe pozisyon için her yüklendiğinde pozisyon buldu. Castro’nun golünde Altay uyurken yakalandı. 1-0’ken Serdar, 2-1’ken önce Serdar sonra Jerome maçı kopartacak fırsatları heba etti. Fenerbahçe’de Kruse’nin varlığı hücum kalitesini çok yükseltti. Muriç, hücum için ne önemli bir silah olduğunu asistiyle gösterdi. Fenerbahçe’nin en iyi oyuncusu Serdar’dı. Kestiği kritik atakların yanında üstünde markaj olmasına rağmen enfes bir gol daha attı. Yanal’ın artık bir kadro istikrarı yakalaması lazım. Sağlam bir ön libero ve maçı bitiren hücumcular Fenerbahçe’nin sorununu çözer. Formsuz rakipler 5 Avrupa Kupası maçı oynarken Fenerbahçe puan farkı yapmalıydı. Mazeret değil çözüm üretme zamanı geldi, geçiyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sorumsuzlara ceza yok mu? Dirar ve Deniz değişemeyecek karara itiraz ederken, Gassama kendisine yapılan faulden sonra sarı kart gördü. Yöneticileri olsam verebileceğim en ağır para cezasını verirdim!

Haberin Devamı

Maçın starı

Alpaslan. Bilmiyorum hocası penaltı tekrarında yine onun mu atmasını istedi. Ancak berbat ilk penaltıdan sonra, tekrar kullandığı ve gol yaptığı için değil, 3 hayati kademe ile Beto’yu ve takımını gollerden koruduğu için.

Maçın olayı

Penaltı’nın tekrarı. Sık rastlamayacağımız bir durum. Penaltı kaçtı, devamında Rodrigues golü yaptı, belki de maç bitecekti. VAR doğru kararla penaltıyı tekrarlattı. Penaltıda orta ve yardımcı hakem nereye bakar onu da MHK söylesin!

Kısa mesaj

Altay bu hafta da ayağıyla topu oyuna sokarken rakibe gollük bir fırsat daha verdi. Bıkmadan usanmadan çalışmak zorunda. Ya da uzun vursun!

YORUM YAZ