CHP’li genç vekil adayı, partisinin dördüncü sıra milletvekili adayı olarak, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. 1988 İzmir doğumlu olan Kemal Bayramoğlu, aynı zamanda Bozok Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencisi. Yozgat’ta ikinci üniversitesini okuduğunu ifade eden Bayramoğlu, CHP’nin 1 Kasım seçim bildirgesine dikkatleri çekerek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu bildirgede özellikle gençleri ayrı bir yere koyduğunu söyledi. 
LİSE KART
CHP’nin gençlere yönelik vaatlerini sıralayan Bayramoğlu, seçilmesi durumunda ve CHP’nin iktidarıyla lise son sınıf öğrencilerine gazete, dergi ve kitap alabilmesi için 100 Lira limitli lise kart vereceklerini ve gençlerin bu kart ile eğitim öğretim dönemi boyunca harçlık sıkıntı çekmeyerek temel ihtiyaçlarını giderebileceğini belirtti.

MOBİL İNTERNET
CHP’li genç aday partisinin bir başka vaadinin ise yine öğrencilere ücretsiz sunulacak 1 GB’lik mobil internet olduğunu aktardı. Taşımalı eğitim sorununu çözeceklerini dile getiren Bayramoğlu, “Nerede okul varsa öğretmenler oraya gidecek, Üniversite mezunu öğrencilerden mezun olunca hemen kredi tahsiline gidilmeyecek ve faiz uygulanmayacak. Biz bu faizleri sileceğiz ve erteleyeceğiz “ diye konuştu. Türkiye’de hep tartışma konusu olan YÖK’ü de kaldıracaklarını beyan eden Bayramoğlu, “Üniversite yönetiminde gençler söz sahibi olacak ve ikinci öğretim harçları da yine kaldırılacak” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim