Dolar 32,6992
Euro 34,8918
Altın 2.508,78
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Görüntülerin Her Karesi Tehlike Saçıyor

12 Ocak 2018 18:35 | Son Güncellenme: 6 Mart 2018 19:17
A+
A-

Bayburt şehir merkezi Tuzcuzade mahallesi güzergahından Trabzon ve Kaleardı mahallesi istikametine çıkışı sağlayan ve yakıt istasyonu mevkisinde kısa bir süre önce araç trafiğine açılan yol, araç sürücülerinin korkulu rüyası haline geldi.

Araç sürücüleri başta olmak üzere aynı yolu yaya olarak kullanmak mecburiyetinde olan vatandaşlar söz konusu yoldan geçmeye çalışan bütün araçların ve dolayısıyla yayaların büyük tehlike yaşadıklarını ve zaman zaman kazaların meydana geldiğini söylüyorlar.

Araç trafiğinin yoğun olmadığı saatlere denk gelen ve yaklaşık 10 dakika yapılan görüntülü çekimlerde araç sürücülerinin nasıl tehlikelerle karşılaştıkları kameralara kısa sürede yansımış oldu. Belki de hiçbir şehirde rastlanamayacak benzer görüntülerin trafik kuralları açısından bir ilkin yaşandığı şehir Bayburt olabilir. On dakika içerisinde yaşanan ve tehlikeli görüntülere sahne olan, adına kavşak mı yoksa bağlantı yolu mu denen yer her an büyük kazalara davet çıkaracak gibi gözüküyor.

Araç sahipleri ve duyarlı vatandaşlar söz konusu yol için trafik kurallarına yönelik  önlemlerinin bir an önce alınmasını istiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Ciz3Y1wbgfs

 

YORUMLAR

  1. Mustafa dedi ki:

    buradaki görünen en büyük sıkıntı. Yakıt istasyonunun reklam panosunu 2 metre geriye çekmemesi. Bu reklam panosu hem görüşü kapatıp karşıdan gelenin görülmesini engelliyor. Hem de yolu daraltıyor. Sayın Kırali petrol yıllarca bu memleketin ekmeğini yediniz memleket millet hatırına bu tabelayı ve bulunduğu konumu hayrınıza 2 metre geri çekseniz ne kaybedersiniz.yarın burada ölümlü kazalar olsa bu görüntülerden müteessir olmayacakmısınız.lutfen biraz mantık biraz da insaf.Şayet iş inada bindiyse o zaman Belediyenin bu noktayı kamulaştırıp yolu genişletmesini bekliyoruz.