Şoförün hatası öldürüyordu! Yaşlı kadın, hareket halindeki otobüsten böyle atladı - Son Dakika
3.Sayfa

Şoförün hatası öldürüyordu! Yaşlı kadın, hareket halindeki otobüsten böyle atladı

Adana'da özel halk otobüsünde, hareket halindeyken kapıyı açarak yolculardan birinin düşmesine sebep olan şoför hakkında 1 yıl 6 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı. Olayın kamera görüntüleri ortaya çıktı.

29.01.2020 10:45  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da özel halk otobüsü şoförü Mesut U. hakkında hareket halindeyken kapıyı açarak yolculardan Salise Güngör'ün (77) düşüp yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla 1 yıl 6 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı. Güngör'ün düşme anında kaydedilen görüntüler, dava dosyasına delil olarak konuldu.

HAREKET HALİNDEKİ OTOBÜSTEN İNMEYE ÇALIŞMIŞTI

Kaza geçen mayıs ayında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kozan Caddesi üzerinde meydana geldi. Mesut U. yönetimindeki 01 J 0295 özel halk otobüsünde yolculuk yapan Salise Güngör, inmek istedi. Mesut U. ise hareket halindeyken kapıyı açtı. Güngör, düşerek yaralandı.

ŞOFÖRÜN 1 YIL 6 AY HAPSİ İSTENDİ

Cumhuriyet savcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda Mesut U. hakkında 'taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.Adana 21. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın iddianamesinde yer alan bilirkişi raporunda, Mesut U.'nun asli, Salise Güngör'ün tali kusurlu olduğu bildirildi.

Ayrıca, sürücünün, halk otobüsünü trafik kurallarına aykırı şekilde kapısı açık olarak sağa yanaştırdığı, bu sırada kadının düşerek yaralandığı anlatıldı.

GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Dava dosyasına talihsiz kadının düşme anına ait kamera görüntüleri de delil olarak konuldu. Görüntülerde, yolcunun ayağa kalktığı sırada sürücünün seyir halinde olmasına rağmen ön kapıyı açması ve kadının düşmesi, yer alıyor. Görüntüde sürücünün aracını durdurarak yolcuları indirdiği ve yaralı kadının yanına gittiği de görülüyor.

Şoförün hatası öldürüyordu! Yaşlı kadın, hareket halindeki otobüsten böyle atladı

Son Dakika 3.Sayfa Şoförün hatası öldürüyordu! Yaşlı kadın, hareket halindeki otobüsten böyle atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • fenerli: nasıl insansınız kadın belki iyi görmüyor durakda inicem demiş kapı açılıncada otobüs durdu sanmış inmeye çalışmış tabi ki şoför suçlu 11 1 Yanıtla Bilge: Araç durmadan kapı açılmaz 2 1
  • uj: şöför durmadan kapıyı acıyor şöför suclu 9 1 Yanıtla
  • rojhat avaşin: normaldır ollabilir kaptan beyi kafası dargın insanlık hali eğer mahkeme ceza verirse kara leke derim buna bilinçli yapılmamış 4 3 Yanıtla hun: dalgınlık ile 20 kişiyi de ezebilir, dalgınlık ile oyun parkına dalabilir, dalgınlık ile otobüs durağına dalabilir ... 7 3 fenerli: inşallah bindiğiniz uçağın pilotu dalgın falan olmaz 2 2
  • adm: şoför ün yanında oturan arkadaş ta film izler gibi kadını izleyeceğine uyarsaymış keşke. 7 0 Yanıtla Tomarzalı: nereden bilecek ki atlayacağını, hem bu devirde kimseye birşeyde diyemiyorsun. insana öleceksin diye uyarsan, sanane benim hayatım diyorlar... 5 0 Freze: Kapıyı açtı diye atlamasımı lazım kimse kendinde suç görmüyor ..inişler arka kapidan olur sofor insanlık olsun diye ön kapidan indirmeye calismis 2 1
  • Bi milyoncu mehmet: Yine mi adana 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Giresun'da kuyumcu soygunu şüphelileri tutuklandı
    22:23 Giresun'da kuyumcu soygunu şüphelileri tutuklandı

    Giresun'un Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun soyulması olayıyla ilgili olarak yakalanan 3 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler, nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklandı.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

  • Hatay'da Denetimlerde Ruhsatsız Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
    21:29 Hatay'da Denetimlerde Ruhsatsız Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan denetimlerde İ.O. ve M.Y. isimli şüphelilerin üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 60 adet 9mm fişek ele geçirildi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kars'ın Kağızman ilçesinde sulama suyu kavgası: Yaralanan kişi hayatını kaybetti
    21:29 Kars'ın Kağızman ilçesinde sulama suyu kavgası: Yaralanan kişi hayatını kaybetti

    Kars'ın Kağızman ilçesinde, sulama suyu nedeniyle çıkan tartışmada A.Ö, Adnan T'yi bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Adnan T, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, A.Ö'yü gözaltına aldı.


Advertisement