Haberler

Maaşını Alamayan İşçi, Hayatını Hiçe Sayıp Vince Çıktı

Güncelleme:

İstanbul Kartal'da 1 aylık ücretleri ödenmeyen ve işten çıkarılan 20 işçi, eylem yaptı. İşçilerden biri şantiyedeki vinç kulesine çıkarken, o anlar saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Kartal'da Dumankaya şantiyesinde çalışan işçiler, ücretleri ödenmeden ve haber verilmeden işten çıkarılmalarına karşı vince çıkarak, tepkilerini gösterdiler. 20 işçiden biri, güvenlik kemeri takmadan yerden metrelerce yükseklikteki vince çıktı. İşçinin arkadaşları, o anları cep telefonuna kaydetti.

İNŞAAT İŞÇİLERİ SENDİKASI'NDAN AÇIKLAMA

İnşaat İşçileri Sendikası işçilerin eylemini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Sendika, eylem görüntüsüyle birlikte "Kartal Dumankaya şantiyesinde çalışan işçi arkadaşlarımız ücretleri ve diğer alacakları ödenmeden, haber verilmeden işten çıkarılmalarına karşı vince çıkarak, tepkilerini gösterdiler." mesajını paylaştı.

Maaşını Alamayan İşçi, Vinç Kulesine Çıktı

PATRON ŞARTLARI KABUL EDİNCE EYLEM BİTTİ

İşçiyle görüşmek üzere bir polis de vince çıktı. İşçi, alacakları ödenmeden inmemekte ki ısrarını sürdürdü, fakat vincin kabinine geçmeyi kabul etti. Bu arada patronlar bir kez daha asgarileri bugün, elden olmayan ücretleri de yarın ödeyecekleri sözü verdiler. Fakat bunun için işçinin vinçten inmesi koşulunu getirdiler. Kendi aralarında değerlendirme yapan işçiler, bu gelişme üzerine eylemi sonlandırdılar.

Maaşını Alamayan İşçi, Vinç Kulesine Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Kartal 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

Dalo:

Durum ciddi benzin 7 TL vergiler çok kazanç yok devlet buna el atmali

12
1
yanıtYanıtla
Ali:

Hani ekonomi iyiydi, hani kriz falan yoktu. Enflasyonla top yekün mücadele hep biz garibanlar mı yapılıyor. Utanmaz yöneticiler. Bizleri bu duruma düşürenlerin ALLAH belasını versin.

12
0
yanıtYanıtla
Mavi:

Devlet memuruna sahip cik ayni vergiyi aldigin bedenini ekmegi icin curuten isciye hakkini alma sansi dahi verme bu yazdigim bugun icin degil bu duzen olusumundan beridir boyle lanet olsun boyle kanuna boyle yonetime boyle adalete

8
0
yanıtYanıtla
Gariptirki;:

''itibarda tasarruf yapmayanlara'' da en çok oyu onlar veriyor. .

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

Evet malesef işverenler çalıştırdıkları insanların sigorta pirimlerini asgariücret üzerinden gözteriyorlar. İnsanların gelecekteki emekli maaşlarını en alt kademeden almalarına nedeni ve bunada sebep oluyorlar ve KUL hakkıdır. bunlara göz yumanda Kul hakkına girmiş oluyor. Bilmem KUL hakkını anlatabildimmi. Anlayana. .

4
0
yanıtYanıtla
İŞÇİ:

Kul hakkı tamamda bu dünyada bu ülkedede ÇALIŞMA bakanlığı diye bi kurum var. Ne iş yaptıklarını bilen yok. Anlayana. !!!

yanıt4
yanıt0
MAHMUT TEK:

RABBIM YARDIMCISI OLSUN :((((((

4
0
yanıtYanıtla
TECRÜBE:

İNSAAT ALANINDA CALIŞMAZ HER TARAF DOLANDIRICI DOLU SAGLAM FİRMA ZOR BULURSUN. . .

4
0
yanıtYanıtla
S.Çelik:

Dunyanin 13.ekonomisi guya alinterinin hice sayildigi tek ulke yaziklar olsun

1
1
yanıtYanıtla
Hakkaniyet:

Türkiyede avukat tutmak icin hukuk sigortasi yok. Magduriyet diz boyu. Avukata soru sormak ücretli. Gelismis ülkelerde insan haklari oldugu icin ücretsiz. Meclis gerekli kanunu cikarmiyor maalesf. Barolardanda gik cikmiyor cünkü istedigi kadar ücret talep ediyorlar. Kontrol eden yok nasil olsa. Cogu makbuzda yazmiyor.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title