"GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRİNCEYE KADAR SAVAŞACAĞIZ"

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2018 - 10:43, Güncelleme: 17.03.2018 - 10:43
 

"GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRİNCEYE KADAR SAVAŞACAĞIZ"

Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı kapsamında içinde bulunduğu tanka roket isabet etmesi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Süleyman Dindar, “Tedavim bittikten sonra eski sağlığıma kavuşuncaya kadar bekleyeceğiz. İnşallah arkadaşlarımızın yanına gidince aynı şekilde görevimizi yerine getirinceye kadar savaşacağız. Arkadaşlarımızın yanında olacağız. Her şey çok iyi gidiyor” dedi. 
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak, bölge halkını teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda, 7 Şubat tarihinde içinde bulunduğu tanka roket isabet etmesi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Süleyman Dindar, İskenderun’daki 37 günlük tedavisinin ardından Manisa’nın Gördes ilçesindeki baba evine geldi. Afrin gazisi Süleyman Dindar'ı ilçe girişinde Gördes İlçe Kaymakamı Fatih Ayaz, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş. Fazıl Kalyon, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Orhan ve öğrenciler karşıladı. Jandarma ve polis araçlarının korteji eşliğinde ilçeye giren gazi Dindar’ı, Gördes Anadolu Lisesi öğrencilerinin ‘hoş geldin’ pankartı ve Türk bayraklarıyla karşılaması, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları atan öğrencileri bir süre dinleyen Süleyman Dindar, daha sonra yaşadıklarını İHA muhabirine anlattı. Dindar, “Tedavim bittikten sonra eski sağlığıma kavuşuncaya kadar bekleyeceğiz. İnşallah arkadaşlarımızın yanına gidince aynı şekilde görevimizi yerine getirinceye kadar savaşacağız. Arkadaşlarımızın yanında olacağız. Her şey çok iyi gidiyor. Allah’ım hepsine sağ salim, ayaklarına taş değirmeden dönmeyi nasip etsin. Allah yardımcıları olsun. Bunlar başa gelecek, yapacak bir şey yok, üzülecek bir şey de yok. Allah’ımıza şükürler olsun bundan beterleri de var” dedi.  “İkinci seferde Allah’ın yardımıyla içinden çıktım”  Bakım amacıyla tankına girdiği sırada roketli saldırı yapıldığını anlatan Dindar, “Roket saldırısı sonucu tankımda bulunan mühimmat ve barutlar alev aldı. Bu sırada ben de yandım. Kendim içinden çıkmaya çalıştım. İlk seferinde bileklerime kadar derim soyuldu, yere düştüm. İkinci seferde Allah’ın yardımıyla içinden çıktım” diye konuştu.  “Kendisini maşallah iyi gördük”  Afrin gazisini karşılayan İlçe Kaymakamı Fatih Ayaz ise “7 Şubat tarihinde Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de yaralanan kahraman gazimiz bugün çok şükür İskenderun’da süren 37 günlük tedavisinin ardından baba ocağına geldi. Ben kendisine ‘hoş geldin’ diyorum. Kendisini maşallah iyi gördük, sağlıklı gördük. Rabbim inşallah tez zamanda tekrar şifasını versin. Bu vesileyle de Afrin’de kahramanca mücadele eden askerlerimizi de rabbimden kolaylıklar diliyorum. Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun” dedi.  Karşılama törenin ardından gazi Dindar, alkış ve tezahüratlar eşliğinde Gördes’in Güneşli Mahallesi’ndeki baba ocağına uğurlandı.
Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı kapsamında içinde bulunduğu tanka roket isabet etmesi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Süleyman Dindar, “Tedavim bittikten sonra eski sağlığıma kavuşuncaya kadar bekleyeceğiz. İnşallah arkadaşlarımızın yanına gidince aynı şekilde görevimizi yerine getirinceye kadar savaşacağız. Arkadaşlarımızın yanında olacağız. Her şey çok iyi gidiyor” dedi. 
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak, bölge halkını teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda, 7 Şubat tarihinde içinde bulunduğu tanka roket isabet etmesi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Süleyman Dindar, İskenderun’daki 37 günlük tedavisinin ardından Manisa’nın Gördes ilçesindeki baba evine geldi. Afrin gazisi Süleyman Dindar'ı ilçe girişinde Gördes İlçe Kaymakamı Fatih Ayaz, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş. Fazıl Kalyon, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Orhan ve öğrenciler karşıladı. Jandarma ve polis araçlarının korteji eşliğinde ilçeye giren gazi Dindar’ı, Gördes Anadolu Lisesi öğrencilerinin ‘hoş geldin’ pankartı ve Türk bayraklarıyla karşılaması, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları atan öğrencileri bir süre dinleyen Süleyman Dindar, daha sonra yaşadıklarını İHA muhabirine anlattı. Dindar, “Tedavim bittikten sonra eski sağlığıma kavuşuncaya kadar bekleyeceğiz. İnşallah arkadaşlarımızın yanına gidince aynı şekilde görevimizi yerine getirinceye kadar savaşacağız. Arkadaşlarımızın yanında olacağız. Her şey çok iyi gidiyor. Allah’ım hepsine sağ salim, ayaklarına taş değirmeden dönmeyi nasip etsin. Allah yardımcıları olsun. Bunlar başa gelecek, yapacak bir şey yok, üzülecek bir şey de yok. Allah’ımıza şükürler olsun bundan beterleri de var” dedi. 
“İkinci seferde Allah’ın yardımıyla içinden çıktım” 
Bakım amacıyla tankına girdiği sırada roketli saldırı yapıldığını anlatan Dindar, “Roket saldırısı sonucu tankımda bulunan mühimmat ve barutlar alev aldı. Bu sırada ben de yandım. Kendim içinden çıkmaya çalıştım. İlk seferinde bileklerime kadar derim soyuldu, yere düştüm. İkinci seferde Allah’ın yardımıyla içinden çıktım” diye konuştu. 
“Kendisini maşallah iyi gördük” 
Afrin gazisini karşılayan İlçe Kaymakamı Fatih Ayaz ise “7 Şubat tarihinde Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de yaralanan kahraman gazimiz bugün çok şükür İskenderun’da süren 37 günlük tedavisinin ardından baba ocağına geldi. Ben kendisine ‘hoş geldin’ diyorum. Kendisini maşallah iyi gördük, sağlıklı gördük. Rabbim inşallah tez zamanda tekrar şifasını versin. Bu vesileyle de Afrin’de kahramanca mücadele eden askerlerimizi de rabbimden kolaylıklar diliyorum. Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun” dedi. 
Karşılama törenin ardından gazi Dindar, alkış ve tezahüratlar eşliğinde Gördes’in Güneşli Mahallesi’ndeki baba ocağına uğurlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.