Görenler hayrete düştü: Dışı gecekondu, içi kumarhane

Görenler hayrete düştü: Dışı gecekondu, içi kumarhane

Ankara Yenimahalle'de kumarhane olduğu tespit edilen yerler ekipler tarafından yerle bir edildi. Gecekonduyu andıran kaçak yapı içerisinde kurulan kumarhanelerin özel bir mekan olarak tasarlanması ve içeride kurulan sistem ise görenleri hayrete düşürdü.

Yenimahalle Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, daha önce Yenimahalle İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Yakacık Mahallesi’nde belirlenen 2 ayrı kumarhaneyi yerle bir etti.

Kaçak yapı içerisinde kurulan kumarhanelerin özel bir mekan olarak tasarlanması, görenleri hayrete düşürdü. 

18-03/19/aw337439_07.jpg

DUVARLARA KAMERA VE PROJEKSİYON SİSTEMİ

Baskın yapılan ilk kumarhanede mekAnı günler öncesinden uyarılmasına rağmen boşaltmayan kumarhane sahibinin, duvarlara kurduğu projeksiyon sistemi ve kameralar dikkat çekti.

18-03/19/aw337439_04.jpg

Gecekonduyu andıran kumarhane içerisinde, işletme sahibinin ayrı bir bölmede kendisine tahsilat için de özel bir ofis yaptığı görüldü. Kumarhanede ayrıca içeriyi ve dışarda olup biteni gözlemlemek amacıyla güvenlik kameralarının da bulunduğu tespit edildi.

18-03/19/aw337439_05.jpg

'HABERİM YOK' DİYEREK İNKAR ETTİ

Kumar oynattığı iddialarını kabul etmeyen işletme sahibinin aynı bahçe içerisinde bulunan diğer yapıda da ailesiyle birlikte yaşadığı belirlendi. Evi ile aynı bahçede olan kumarhaneyi kendisinin işletmediğini söyleyen C.A, “Ben bu evi kiraya vermiştim, burada oyun oynatıldığından haberim yoktu” dedi.

18-03/19/aw337439_02.jpg

TAMAMEN YIKILDI

İşlemlerin ardından kumarhaneyi boşaltan belediye ekipleri, kaçak yapıyı çevreye zarar vermeden yıktı. Daha sonra diğer kumarhanenin yıkımı için yola koyulan ekipler, içi daha önceden boşaltılmış yapının yıkımını gerçekleştirdi.

ANKARA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN