Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

GÖRBİR’den gazeteci Çamur’a doğum günü ziyareti

NEVŞEHİR 17.07.2019 - 12:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

GÖRBİR’den gazeteci Çamur’a doğum günü ziyareti

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yöneticileri Manşet Haber Ajansını ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yöneticileri Manşet Haber Ajansını ziyaret etti.  Ziyarette Manşet Haber Ajansı Sahibi ve aynı zamanda yazı işleri müdürü, Gazeteci Ali Çamur’un doğum gününü de kutlayan Dernek Başkanı Erol Mutlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yöneticileri Manşet Haber Ajansını ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yöneticileri Manşet Haber Ajansını ziyaret etti. 


Ziyarette Manşet Haber Ajansı Sahibi ve aynı zamanda yazı işleri müdürü, Gazeteci Ali Çamur’un doğum gününü de kutlayan Dernek Başkanı Erol Mutlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.