Google'ın Nest Kameranın Dış Ortam Versiyonu Ortaya Çıktı

8
2
1
1
0
Google'ın Nest kamerasının yepyeni bir versiyonu lisans kayıtlarında belirdi.

Google'ın başarılı ürünleri arasında bulunan Nest kamerası, ortaya çıkmasının üzerinden çok geçmeden kullanıcılar tarafından fazlasıyla beğenilmiş ve ilgi yağmuruna tutulmuştu.  Bu bilgilerin ardından Google'ın 2019 yılı içerisindeki planlarının hâlâ sürdüğü ve güvenlik kamerası odaklı yeni cihazını duyurmaya hazırlandığı açığa kavuştu.

NC211 (Nest Cam 211) koduna sahip olan Nest Cam Outdoor cihazının kod numarasının 2016 yılında duyurulan ilk modelin NC21 olan kod numarasına sahip olması ve Mayıs ayında ortaya çıkan yeni Nest kamerasının kodunun da bu sırada ilerlemesi ise ilk bakışta dikkatleri çekiyor. Üretici tarafından cihaza verilen A0033 model numarası ise aynı zamanda 2. nesil Chromecast'in model numarasına fazlasıyla benziyor.

Güç ve USB kablosunun kameraya sabit olarak yerleştirildiği görülen Nest kamera, Wi-Fi ve Bluetooth özelliklerini de bünyesinde barındırıyor. İç ortam için tasarlanmış olan Nest kameraya göre daha şık gözüken dış ortam Nest kamerası su geçirmezlik özelliğine de sahip. Yeni Nest kameranın ne zaman duyurulacağına dair ne yazık ki resmi bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/06/16/new-nest-cam-outdoor-fcc/
8
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
1
0