Google Asistan'a hangi özellikler geldi?

Google Asistan'a hangi özellikler geldi?

Google'ın gün geçtikçe kullanımı artan popüler hizmeti Google Asistan değişti. Türkçe dil desteğine sahip olması ile Türkiye'de de rahatça kullanılabilen hizmete gelen güncelleme özellikle arka planda kalan bazı özellikleri gün yüzüne çıkardı. İşte Google Asistan'ın dikkat çeken yeni özellikleri...

Google'ın gün geçtikçe kullanımı artan popüler hizmeti Google Asistan, CES 2019'dan sonra yeni özelliklere kavuştu, tasarımı da baştan sona yenilendi. Türkçe dil desteğine sahip olması ile Türkiye'de de rahatça kullanılabilen hizmete gelen güncelleme özellikle arka planda kalan bazı özellikleri gün yüzüne çıkardı.

Google Lens özelliği, kullanıcıların daha kolay ulaşabilmesi için mikrofon simgesinin hemen yanına getirildi. Ayrıca klavye kullanarak Google Asistan'la konuşmak isteyenler için de klavye özelliği doğrudan mikrofon simgesinin yanına eklendi. 'Keşfet' tuşuna daha kolay erişebilmesi için de söz konusu özelliğin simgesi üst köşeden alt tarafa kaydırıldı.

Yapılan tasarım değişikliğinin daha çok Google Asistan'ın geride kalan bazı özelliklerinin öne çıkarılmasını sağladığı görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN