Gönüllü İtfaiyeciler'den Hatay'a 35 koli ilaç

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı olan Gönüllü İtfaiyeciler, 20 günde topladıkları evde kullanılmayan 35 koli ilacı Hatay'ın Yayladağı ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara gönderiyor

Gönüllü İtfaiyeciler'den Hatay'a 35 koli ilaç
Gönüllü İtfaiyeciler'den Hatay'a 35 koli ilaç
Haber albümü için resme tıklayın

İlimizde gönüllü olarak itfaiyecilik yapan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı duyarlı itfaiyeciler, bu defa da Hatay'ın Yayladağı ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi insanlara gönderilmek üzere ilaç kampanyası başlatmış, 20 gün içinde evlerde kullanılmayan binlerce ilaca ulaşmıştı. Gönüllü İtfaiyeciler, topladıkları 35 koli ilacı bu hafta içinde Hatay Yağladağ'a gönderecek.

DUYARLILIKLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER

Kocaeli Gönüllü İtfaiyecileri, dün İzmit İtfaiye Eğitim Merkezi önünde ilaç kampanyası ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada Daire Başkanı Doğan Kara da yer aldı. Programda konuşan AFKOM Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, "İlimizde bir araya gelen gönüllü itfaiyeciler, 20 gün önce başlatmış olduğu evlerimizde günü geçmeyen ilaçlarımızın toplanarak yardıma muhtaç insanlara göndermek üzere kampanya başlattılar. Gönüllü itfaiyeci arkadaşlarımızın duyarlılığı ile toplanan bu ilaçlar Hatay'ın Yağladağ ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi insanlarımıza gönderilecek. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ ELLERİNDE OLUR

Ardından Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, "Bu fikir daha önce gönüllü arkadaşlarla beraber yetimler için bir bot kampanyası başlatmıştık. Onların ihtiyacını gidermek istedik. Bir de evde kullanılmayan ilaçlarla ilgili kampanya başlamak istedik. 35 koli topladık. Kış şartlarında hepsine ulaşamadık. 2. Etapta da onlara ulaşacağız Çok fazla Türkmenimiz var orada. Yayladağı Kaymakamını da arayıp destek istedik. Pazartesi günü göndereceğiz. Çarşamba günü de ellerine ulaşmış olur" şeklinde konuştu.

#

24 Şub 2019 - 13:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar