GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA TEŞEKKÜR YEMEĞİ

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Ardahan Belediye Başkanı...

      Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy; Bölgesel Amatör Ligi 2. sırada bitiren Serhat Ardahan sporu lig yolunda gösterdikleri yoğun caba ve gayretlerinden dolayı tebrik etti. 

        Başkan Köksoy; Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Ardahan Serhat sporu göstermiş oldukları başarıdan dolayı, başta spor kulübü Başkanı Sedat Sural, yönetim kurulunda görev yapan Eray Kayatürk, Şefik Alpaslan, Orur Yılmaz, Cenk Turan, Levent bilgili, Ali rıza Nasuroğlu ve teknik direktör Murat Alacayır, olmak üzere yöneticisinden başkanına, futbolcusundan taraftarına, tek tek kutluyorum dedi.

       Başkan Faruk Köksoy; Ligin uzun ve yorucu maratonunu ilk maçtan son maça kadar mükemmel bir azimle ve ciddiyetle yürüterek bir ilki başardılar. 
          3. Lig'e yükselme başarısına ramak kala kaybetmiş olduğumuz şampiyonluk kadar önemli bir başarı elde ettiler. 
       Gerek ev sahipliğinde, gerek deplasmanda, centilmenliğin örneğini spora ve yurt geneline örnek davranışla  Ardahan`ı temsilde de olumlu tepkiler alarak bir başka başarı daha kattılar. kendilerini tebrik ediyorum. Ayrıca maddi manevi desteklerini esirgemeyen Ardahanlı iş adamlarımıza, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi  Kadıoğlu`na maçlarda takımını bir an olsun bırakmayan esnafımıza ve Ardahan halkına, kulübün başarısı için takımın sorun ve sıkıntılarında her daim yanımızda olan, maçları şereflendiren, Ardahan Valisi Ahmet Deniz`e ayrıca teşekkür ediyorum dedi.