banner249

Gönül Köprüsü kadınlarından kermes

Denizli’de yaptığı çalışmalar ile birçok aileye yardım elini uzan Denizli Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği ‘Sonbahar Kermesi’ düzenledi. 10 gün açık kalacak olan kermesin açılışı tören ile gerçekleştirildi.

Gönül Köprüsü kadınlarından kermes
banner240

Denizli’de hastası bulunan aileler başta olmak üzere birçok aileye yardım elini uzan Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği, ‘Sonbahar Kermesi’ düzenledi. Saltak Caddesi üzerinde açılan kermes ise 10 gün açık kalacak. Kermesin açılışı törenine Türk Eğitim Vakfı Denizli Şube Başkanı ve Denizli Ticaret Odası eski Başkanı Nail Kalemci, Denizli Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği Başkanı Nergiz Şenocak ve dernek gönülleri katıldı.

10 gün açık kalacak olan kermes hakkında bilgi veren Denizli Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği Başkanı Nergiz Şenocak, “10 gün boyunca açık olacak kermesimizde birçok ürün Denizli halkının beğenisine sunulacak. Kermesimizde kıyafetler, takılar ve birçok ürün uygun fiyatlar ile ziyaretçilerimize sunuluyor. Kermesten elde edilen gelir ile yeni birçok ailenin yüzünü güldüreceğiz. Kermesimize tüm Denizli halkını bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 15:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER