GÖNLÜMÜZDEKİ SEVGİYİ HERKEZSLE PAYLAŞTIK

GÖNLÜMÜZDEKİ SEVGİYİ HERKEZSLE PAYLAŞTIK
“Rahmet, bereket, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma duygularının parladığı bir Ramazan ayını daha uğurladık.

Bu ayda, eller her zamankinden daha çok iyiliğe açıldı. Yoksulları, kimsesizleri gözeterek, yardım ederek yardımlaşmanın ve dayanışmanın, hayırda yarışmanın, yaraları sarmanın, insanların derdiyle dertlenmenin en güzel örnekleri sergilendi. Elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaştık. Böylelikle  Allah’a karşı kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ve mutluluğu içinde birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan bayramına ulaştık.
Hepimiz için en özel günlerden biri olan, sevginin doruğa ulaştığı bir bayramı daha idrak ediyoruz. Bayram günlerimizi en iyi şekilde değerlendirmeli, yakınlarımızı ve komşularımızı ziyaret etmeli, kimsesizleri gözetmeli, çocukları mutlu etmeli; kısacası bu büyük mutluluğun dışında kalmamalıyız. Çünkü bayram, kederlerin ve sevinçlerin paylaşıldığı toplumsal bir kaynaşma günü olarak, toplumun bütün kesimleri tarafından paylaşıldığı oranda bayram olma özelliği kazanacaktır.
Bayramların; bayram gibi yaşandığı, barış ve mutluluğun egemen olduğu, adalet, huzur ve sevginin hakim olduğu bir dünya için bayramların birer fırsat olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.