0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Temmuz 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:16 Temmuz 2019 Salı 10:20:00

Göndermeler havada uçuştu

Kendisine 'hanımcı' yakıştırması yapılan Sinan Akçıl, 'Alişan gibi davranacak değilim' dedi. Alişan da vale ücreti öderken 'para üstünü almak için sizi ararım' diyerek herkesi güldürdü.  

Ünlü müzisyen Sinan Akçıl ve eşi Burcu Kıratlı, önceki gün Bebek'te bir mekan çıkışı görüntülendi. Kısa bir süre ayrı kalan ve boşanmanın eşiğinden dönen çiftin son zamanlarda sık sık bir arada olması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada ses getiren “bottle cap challenge” akımına uyup eşi Burcu Kıratlı’nın yere döktüğü suyu temizlemesi büyük beğeni almıştı. Muhabirlerin “Biraz hanımcılık mı var” sorusuna Akçıl, “Alişan gibi davranacak değilim” diyerek türkücüye gönderme yaptı.   

HEYECAN DORUKTAYMIŞ

Aynı dakikalarda eşi Buse Varol'la Yeniköy'de görüntülenen Alişan da Murat Boz'un valeye verdiği bahşişi geri istemesiyle dalga geçti. Ünlü türkücü ve eşi araçlarına bindikten sonra “Bunu Murat Boz'dan öğrendim. Valeye para verdim bekliyorum. 100 lira verdim 50 lira geri aldım. Vale kardeşim, seni sonra ararım” diyerek herkesi güldürdü. Yakın zamanda yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunacağını söyleyen Alişan 'Benden beklenmeyecek bir şarkı. Düet yapıyorum. Şu ana kadar kime dinletsem çok beğendi. Ben de çok heyecanlıyım” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX