GÖLPAZARI’DA HAYRİ SUER FARKI

featured

AK Parti Gölpazarı Belediye Başkan Adayı Hayri Suer Gölpazarlıların gönlünde taht kurdu.
Genç, yaşlı, kadın, erkek demeden tüm hemşehrilerini kucaklayarak onlarla yakından ilgilenen, samimi ve içten tavırlarıyla  dikkat çeken Hayri Suer, Gölpazarlıların sadece gönlünü kazanmakla kalmadı aynı zamanda desteklerini de arkasına aldı.

Gece, gündüz demeden ekibiyle Gölpazarı için çalıştığını belirten Hayri Suer, Gölpazarlıların kendisini desteklediğini ve artık Gölpazarı’nın kaderini değiştireceklerini ifade ederek; ‘Gölpazarı bu sefer tamam İnşallah’ dedi. Seçim çalışmalarına son sürat devam eden Suer’in,  Gölpazarı’na hak ettiği değeri vereceği konusunda çok iddialı olduğu şimdiden halk arasında konuşulmaya başlanması fark yarattı. Diğer yandan Gölpazarı halkı,ilçelerine istihdama yönelik yatırımın gelemediği, gençlerin iş bulma ümidiyle ilçe ve il dışına çıktığı, git gide nüfusun azaldığından yakınarak buna bir an çare bulunması gerektiği yöndeki isteklerini Hayri Suer’e her fırsatta ilettikleri öğrenildi.

Bilindiği üzerine Gölpazarı’nın en büyük sorunu iş imkanının olmayışı ve bu sebepten ötürü genç nüfusun ilçeyi terk etmesi. Sık sık bu tür şikayetlerle karşılaşan Hayri Suer, oluşturdukları projelerle tarıma dayalı sanayi kuruluşlarını, Bakanımız Fatih Dönmez’in destekleriyle hayata geçireceklerini ve Gölpazarı’nın hiç bir evladının dışarıda iş aramak zorunda kalmayacağını söylerken, çiftinin de ürününü bu alanlarda değerlendirerek yüzünün güleceğini vurguladı.



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir