GÖLE`DEN TAM DESTEK

GÖLE`DEN TAM DESTEK

Uzun bir beklentiden sonra belirlenen...

    Uzun bir beklentiden sonra belirlenen AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Orhan Atalay ve Veteriner Yunus Baydar`ı Göle AK Parti İlçe Teşkilatı 15 Nisan AK Parti Milletvekilleri tanıtım programından sonra karşılamayı bekliyor.
    AK Parti İlçe Teşkilatı, Başkan İlhan Gültekin Başkanlığında bir araya gelerek seçim sürecinde izlenecek politikaları değerlendirip aday gösterilen Parti Milletvekillerinin Göle'ye gelişi ile ilgili değerlendirmede bulundu.
    Başkan Gültekin yaptığı konuşmada AK Parti tarafından yapılan Ardahan yatırımlarını özetleyerek ülke gündemi ve partisinin konumunu değerlendirdi.
    Konuşmasında bu güne kadar her seçimde birinci parti çıkarak, teşkilat olarak AK Parti ve mevcut Milletvekili ve aday Prof. Dr. Orhan Atalay'la davaya hizmet ettiklerini anlatan Gültekin, Vekil Atalay'ın gösterişlere önem vermediğini, diğer Milletvekili aday Yunus Baydar'la birlikte ilk kez iki sıfır yapmaya çok yakın olduklarını kaydetti.
Göle Olarak Tek Yürek Vekillerimizin Arkasındayız
     Ardahan ve Göle'nin tek yürek olarak Milletvekili adaylarının arkasında olmaları gerektiğine işaret eden Gültekin seçim komitesi, danışma meclisi, seçim sandıkları ve aidatlarının karşılanmasının önemine değindi.
     Toplantıya katılan İl Meclis üyesi Yaşar Yıldırım ise; İl meclisin de Göle'nin haklarını koruyarak her ilçeye gerekli hizmetleri Vekil Orhan Atalay`la götürdüklerini söyleyerek,” Bu gün bizlere düşen tek yürek olarak vekilimiz Atalay'ın arkasında durmak. AK Parti il ve ilçe yönetimi olarak birlik ve beraberlik içerisinde olarak Ardahan'da iki milletvekili çıkarmalıyız dedi.
    Yapılan genel bir değerlendirme toplantısının ardından birçok üyenin öneri ve talepleri tartışılarak, Ak Parti Adayların karşılanması ve atılacak çalışmalar ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca, üye ve yönetimin tamamının katıldığı kararlar alındı.