Gölete düşen çocuklarını kurtarmak isteyen anne ve baba boğuldu - Son Dakika
3.Sayfa

Gölete düşen çocuklarını kurtarmak isteyen anne ve baba boğuldu

Kastamonu'nun Devrekani ilçesine bağlı Beyler Göletinde balık tutan bir kişi gölete düştü. Çocuklarının gölete düştüğünü gören anne ve baba da peşinden atladı. Gölette anne, baba ve oğul boğularak hayatını kaybetti.

14.08.2019 17:07  Güncelleme: 00:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Devrekani ilçesine bağlı Beyler Göletinde balık tutan bir kişi gölete düştü. Çocuklarının gölete düştüğü gören anne ve baba da peşinden atladı. Gölette anne, baba ve oğul boğularak hayatını kaybetti.

DENGESİNİ KAYBEDEREK GÖLE DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Kurban Bayramı tatili için Devrekani ilçesine gelen Kadıncıoğlu ailesi, Beyler Göletine gezmeye gitti. Bu sırada balık tutmak isteyen 20 yaşındaki Oğuzhan Kadıncıoğlu, gölette balık tuttuğu sırada dengesini kaybederek düştü. Oğlunun gölete düştüğü gören anne Behice Kadıncıoğlu (42), peşinden atladı. Eşinin ve oğlunun boğulduğu gören baba Nihat Kadıncıoğlu (46) da ailesinin arkasından gölete atladı. Tüm çabalara rağmen Beyler Göletine düşen anne, baba ve oğul boğularak hayatını kaybetti.

Gölete düşen çocuklarını kurtarmak isteyen anne ve baba boğuldu

AİLE YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Gölette boğulan aileyi, ilk olarak çevrede bulunanlar karaya çıkarttı. Ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ile jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptıkları incelemede anne, baba ve oğullarının öldüğünü tespit etti. Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından cenazelere, Devrekani Belediyesine ait cenaze aracıyla Devrekani Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Öte yandan, ailenin yakınları, olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi.

Gölete düşen çocuklarını kurtarmak isteyen anne ve baba boğuldu
Gölete düşen çocuklarını kurtarmak isteyen anne ve baba boğuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gölete düşen çocuklarını kurtarmak isteyen anne ve baba boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • nuri alço abiniz.: bu gölet dere kanal da boğulmalar neden hep 3. sınıf ülkelerde oluyor çok merak ediyorum. mesela ben hiç norveçte gölette boğuldular diye bi haber duymadım. 4 2 Yanıtla coşkun abiniz: Norveçtemi yaşıyosun 1 2
  • turhan: allah kimsenin başına vermesin allah rahmet eylesin 5 0 Yanıtla
  • osman amca: bu ne ya hiçmi yüzme bilen yok devlet artık sorumluluk almalı tüm vatandaşlara yüzme dersi mecburi olmalı yoksa daha çok pisi pisine ölcekler 3 1 Yanıtla
  • haklı: annelık babalık boyle bır sey hiç duşunmeden kendını feda edersın evladın için Allah rahmet eylesın mekanları cennet olsun aılenın hiç degılse bırısı kurtulsaydı nasıl bır goletmiş bu 4 0 Yanıtla
  • Erdemlili Recep : Bence 3tarafi denizler le çevrili bir ülkede yüzmeyi ilk okulda eğitim olarak öğretmek gerekli 4 0 Yanıtla
  • DERBEDER: NE ACI BAYRAM RABBİM GANİ GANİ RAHMET EYLESİN. 4 0 Yanıtla
  • ömer : Allah rahmet eylesin çok acı bir durum 2 1 Yanıtla
  • Bozkurt : Allah gani gani rahmet eylesinn :(( 2 0 Yanıtla
  • Mete: ALLAH CC RAMET EYLESİN MEKANLARI CENNET OLSUN AMİN 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karaman'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada şüpheli tutuklandı
    12:48 Karaman'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada şüpheli tutuklandı

    Karaman'ın Lale köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada İ.Ü., akrabası A.Ü.'yü silahla yaraladıktan sonra kaçtı. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan İ.Ü. tutuklandı. Yaralanan A.Ü.'nün hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Yalova'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı tutuklandı
    12:34 Yalova'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı tutuklandı

    Yalova Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, C.G. ve M.B. isimli şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan operasyonlarda 223,16 gram skunk, 273 ekstazi hap, 83 sentetik ecza grubu hap ve 2 hassas terazi ele geçirildi. C.G. ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Şişli'de Cevahir AVM'de İntihar
    12:34 Şişli'de Cevahir AVM'de İntihar

    Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de sabah saatlerinde kimliği öğrenilemeyen bir erkek şahıs, 5. kattan aşağıya atlayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından AVM'de girişler bir süreliğine durduruldu ve polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
    12:34 Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

    Mardin Üçyol mevkiinde plakaları ve markaları belirlenemeyen otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Trafik Polisi Sayesinde Fenalaşan Dolmuş Sürücüsü Kaza Yapmaktan Kurtuldu
    12:29 Trafik Polisi Sayesinde Fenalaşan Dolmuş Sürücüsü Kaza Yapmaktan Kurtuldu

    Karaman'da dolmuşuyla seyir halindeyken fenalaşan sürücü, uygulama yapan trafik polisinin dikkati sayesinde kaza yapmaktan son anda kurtuldu. Trafik polisi, dolmuşun geri geri gitmesini fark ederek arkadan gelen araçların kazaya karışmasını önledi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Fenalaşan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

  • Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı
    12:28 Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı

    Afyonkarahisar'da birden fazla kişi ile silahlı tehdit suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan S.Ç., polis tarafından yakalandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda şahıs gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Mudanya'da Ruhsatsız İş Yerinde Sigara Operasyonu
    12:28 Mudanya'da Ruhsatsız İş Yerinde Sigara Operasyonu

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde polis ekipleri, ruhsatsız bir iş yerine düzenledikleri operasyonda yüzlerce paket sigara ve sigara yapımında kullanılan tütün mamullerini ele geçirdi. Operasyonda, 9 kilo 250 gram paketlenmiş tütün, binlerce adet makaron, nargile tütünü, sigara likidi, puro ve sigara doldurma aparatları bulundu. İş yeri mühürlendi ve işletme sahibi hakkında adli işlemler başlatıldı.

  • Mardin'de firari 2 hükümlü polis ekiplerince yakalandı
    12:27 Mardin'de firari 2 hükümlü polis ekiplerince yakalandı

    Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlülerin yakalanması amacıyla operasyon düzenledi. Operasyonda, hırsızlık, mala zarar verme, uyuşturucu madde kullanımı ve konut dokunulmazlığının ihlali suçlarından aranan 2 şüpheli tutuklandı.


Advertisement