0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2018 Çarşamba 09:54:00 - Güncelleme:17 Ocak 2018 Çarşamba 10:03:00

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta listenin en tepesinde Diafra Sakho var

Siyah-Beyazlılar’ın son dönemdeki transferlerine imza atan 3’lü, bu kez yeni forvet için sahaya iniyor. Başkan Fikret Orman, Asbaşkan Umut Güner ve yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, forvet takviyesini bitirmek için bu hafta İngiltere’de atağa kalkacak.

Ara transfer döneminde takımın yıldız golcüsü Cenk Tosun’u 22 milyon Euro karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Everton’a gönderen Siyah-Beyazlılar, milli futbolcunun yerini doldurmak için çalışmalara başlamıştı. Bu doğrultuda birçok futbolcuyla temas kuran yönetim, yeni forvet transferi konusunda bu hafta içerisinde önemli aşama kaydetmeyi hedefliyor. Londra’da adeta kamp kuran Beşiktaş Yönetimi’nin, bu hafta birçok koldan forvet transferine yoğunlaşacağı kaydedildi.

Asbaşkan Umut Güner ve hukuk işlerinden sorumlu yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bu hafta içerisinde Londra’ya gideceği, Başkan Fikret Orman’ın da sonrasında bu ikiliye katılacağı kaydedildi.

Kara Kartal’da transferi bitiren 3’lü olarak tanınan grubun hedefinde bu isimler olacak;

1- Diafra Sakho

Siyah-Beyazlılar’ın, Londra’daki ilk transfer hedefinin Premier Lig ekibi West Ham United’ın Senegalli yıldızı Diafra Sakho olduğu ortaya çıktı. 28 yaşındaki futbolcuyla menajerler aracılığıyla uzun süredir görüşmelerini yürüten yönetimin, forvet transferi konusunda birinci sıraya bu ismi yazdığı kaydedildi.

Menajer Ahmet Bulut’un, bu futbolcunun transferi konusunda yönetimden yetki aldığı ve çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Sakho için Londra’ya giden Bulut’un, tecrübeli ismin transferini imza aşamasına getirmesi ve sonrasında işi yönetime bırakması bekleniyor.

Haziran’da sözleşmesi bitiyor

West Ham United’a 3,5 yıl önce Fransa temsilcisi Metz’den 5 milyon Euro karşılığında transfer olan Diafra Sakho’nun, kulübüyle olan sözleşmesi Haziran ayında sona erecek. Bu durumu göz önünde bulunduran yönetim, ilk olarak menajerler aracılığıyla bu futbolcuyla anlaşıp sonrasında İngiliz kulübüyle görüşüp transferi düşük bir bonservis bedeline bitirmeyi hedefliyor.

West Ham United formasıyla 3,5 sezonda 71 karşılaşmaya çıkan Sakho, 24 gollük performans sergilemişti.

2-Chicharito Hernandez

Transfer konusunda hem belirledikleri isimler hem de kulübe yapılan öneriler üzerinden çalışmalarını yürüten Kara Kartal’a, eski hocası Slaven Bilic’ten haber geldi. Hırvat teknik adamın, kısa süre önce yollarını ayırdığı West Ham United’tan Chicharito Hernandez’i Kara Kartal’a önerdiği kaydedildi.

İngiliz ekibine geçen sezon Almanya temsilcisi Bayer Leverkusen’den 18 milyon Euro karşılığında transfer olan Meksikalı futbolcuyu değerlendirmeye alan yönetimin, İngiltere’deki hedefleri arasına bu futbolcuyu da ekleme kararı aldığı kaydedildi. Bu sezon West Ham United formasıyla 21 maçta 4 gollük performans sergileyen Hernandez için yönetimin, kiralama önerisiyle Ada temsilcisinin kapısını çalması bekleniyor.

3-Fernando Llorente

Kara Kartal’ın Fernando Llorente aşkı alevlendi!

Forvet transferi konusunda kulübün gündeminde yaklaşık 3 sezondur yer alan İspanyol futbolcu, yine Beşiktaş’ın hedefleri arasına girdi. Sezon başında Swansea City’den Tottenham’a 15 milyon Euro karşılığında transfer olan deneyimli oyuncunun menajerler aracılığıyla önerilmesi sonrasında yönetim, bu ismi de listeye ekledi.

Tottenham’da 22 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergileyen tecrübeli futbolcuyla İngiltere seferi sırasında temas kuracak olan Siyah-Beyazlılar, şartlar uyarsa bu ismi bonservisiyle kadrosuna katmak istiyor.

4-İslam Slimani

Ada ekibi Leicester City’nin Cezayirli golcüsü İslam Slimani’yi uzun süredir hedefleri arasında tutan Kara Kartal, tecrübeli futbolcuyla ilk teması kurmuştu. Menajerler aracılığıyla yapılan ilk görüşmeden olumlu geri dönüş alan Siyah-Beyazlılar, bu futbolcu için de Leicester City’le görüşme yapacak.

Takımındaki forma yarışında geri planda bulunan 29 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş’ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunması bekleniyor. Slimani’nin de hem Müslüman bir ülkenin takımı olması hem de Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Kara Kartal’da görev yapmaya sıcak baktığı ve kulübünden Beşiktaş’a gitmek için izin istediği bildirildi. Slimani, Leicester City’le çıktığı 1,5 sezonda 46 maça çıkıp 14 gol atmıştı.

Fanatik

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX