Golcü transferi için yoğun mesai! Ana hedefler ikiye indi...

18.09.2020 - 12:08 | Son Güncellenme: 18.09.2020 - 12:10

FB Transfer Haberleri | Vedat Muriç sonrası golcü transferi için girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe, iki isim üzerine yoğunlaştı. Diego Perotti'nin transferinde de mutlu son yakın. İşte son gelişmeler...

Golcü transferi için yoğun mesai! Ana hedefler ikiye indi...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Yeni sezon öncesi yeni yapılanmaya giren Fenerbahçe şu ana kadar kadrosuna 12 transfer gerçekleştirdi. Sarı lacivertliler transferde yeniden atağa kalkmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe’de Vedat Muriç’in ayrılmasından sonra forvet bölgesine iki transfer yapacak. Sarı lacivertlilerin listesinin başında Aston Villa’da oynayan Mbwana Samatta ve Porto'nun golcüsü Ze Luis var. Samatta ve Ze Luis transferi yapılarak gol bölgesindeki eksikliğin giderilmesi planlanıyor.  

İki oyuncu ile temaslarda olumlu sonuç alınırken kulüpler arasındaki görüşmeler sürüyor. Aston Villa ve Porto ile yapılan pazarlıklarda mesafe kat edilirken iki transferin bitirilmesi için Fenerbahçeli yetkililer yoğun çaba sarf ediyor.

Perotti transferinde son perde!

Fenerbahçe uzun süredir uğraştığı Diego Perotti transferinde sona yaklaştı. Oyuncu ile anlaşan sarı lacivertliler Roma ile pazarlıklarda son detayları görüşüyor. Perotti transferinin 1-2 gün içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Yeni golcü Galatasaray derbisine!

Fenerbahçe sportif direktörü Emre Belözoğlu ve teknik direktör Erol Bulut sürekli irtibat halinde. İkili yapılacak transferler ile ilgili planlamayı birlikte yaparken Belözoğlu, Bulut’a görüşülen oyuncular hakkında bilgi veriyor. Belözoğlu’nun gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisine yeni golcüyü yetiştirmeye uğraştığı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler