1. HABERLER

  2. Gölbaşı'nı yönetenler 23 Nisan'ı unutmadı
Gölbaşı'nı yönetenler 23 Nisan'ı unutmadı

Gölbaşı'nı yönetenler 23 Nisan'ı unutmadı

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle günün anlam ve önemini belirten birer mesaj verdi.

A+A-

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle günün anlam ve önemini belirten birer mesaj verdi.

 

    Kaymakam Şahin Aslan şöyle dedi.   “İstiklal mücadelesinde zafere ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolda en önemli dönüm noktası olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 96. yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ortak bir coşku ve gururla kutluyoruz.

 

 İstiklal Savaşımızın lideri, Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk  tarafından yaşamımızın sevgi çiçekleri olan çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en samimi duygularla kutluyorum.”dedi

 
    Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle  ilçenin caddelerine Türk Bayrağı astırıp, kutlama mesajı verdi.  Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle  Belediye Başkanı Duruay’ı ziyaret eden çocuklarda vardı.

 

      Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay kutlama mesajında şunları söyledi.


 "Milli iradenin resmen hayat bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 96'ncı yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ilk gün ki heyecanıyla kutladığımızı belirtmek isterim. Milletin egemenliğini koruyacak olan meclisimizin açılışı, meclisin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri en büyük hedefimizdir.

Bu haber toplam 1163 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.