1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nın gururları
Gölbaşı'nın gururları

Gölbaşı'nın gururları

Gölbaşı Belediye Spor bünyesinde görev yapan antrenörler, başarıları ile göz doldurdu. Gölbaşı Belediye Spor, farklı spor dallarında 3 antrenörü ile milli başarı yakaladı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Spor’da görev yapan antrenörler Üsküdar Kurt, Ufuk Topuz ve Mücahit Öztürk, görev aldıkları milli takımlarda da başarı sağladı. Üsküdar Kurt yönetiminde İscandinavia Open 2016 turnuvasına katılan Milli Takım, 12 ülkenin olduğu ve toplam 490 sporcunun katıldığı turnuvada 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya alma başarısını gösterdi.  Antrenör Ufuk Topuz yönetiminde Milli İrade International Wushu Şampiyonası’na katılan Milli Takımımız, 7 ülkeden 400 sporcunun katıldığı turnuvada şampiyon olma başarısını gösterdi. İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı Antrenörü olan Mücahit Öztürk ise 2016 İtalya Dünya Kupası’nı kazandı.

BAŞARILAR TESADÜF DEĞİL

Bütün branşlarda gelen başarıların tesadüf olmadığını ifade eden İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı Antrenörü Mücahit Öztürk şöyle konuştu: “ 2011 yılından bu yana İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı’nın antrenörü olarak görev yapıyorum. Son 2 senedir de aynı zamanda Gölbaşı Belediye Spor kulübümüzün teknik sorumlusuyum. İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı olarak, 2012 Dünya Şampiyonluğu, 2013 yılında Avrupa Şampiyonluğu ve son olarak 2016 Dünya şampiyonluğunu kazandık. Bu başarıyı sağlayabilen ilk milli takım antrenörleri olarak tarihe geçtik ve Devlet Sporcusu unvanına layık görüldük. Bütün branşlarımızda kazanılan başarılar asla tesadüf olmadı. Biz bu başarıları kazandığımız için çok büyük gurur duyduk. Her şeyden öte Gölbaşı’nın adını da uluslar arası platformlarda duyurabilmek işte bizim en büyük gururumuz bu oldu.”

Bu haber toplam 1589 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.