1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nda 'evet' yürüyüşü
Gölbaşı'nda 'evet' yürüyüşü

Gölbaşı'nda 'evet' yürüyüşü

Gölbaşı'nda binlerce kişi tarihi referandum öncesi 'evet' için yürüdü.

A+A-

Gölbaşı'nda referandum öncesi AK Parti ‘Evet’ yürüyüşü yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı; ‘Bayrağını al sende gel’ çağrısına yanıt veren Gölbaşı halkı,  Kaymakamlık önünde toplanarak 'Evet' için Gölbaşı sokaklarında yürüdü.  Yürüyüş AK Parti SKM bürosu önünde son buldu.

4abc5bd7-6cb3-4683-9465-81dad7a66bf9.jpg

Vatandaşlar tekbir getirerek hep bir ağızdan ‘Vatan için millet için Evet’  dedi. Ak Parti Ankara Milletvekilleri Fatih Şahin ve Ertan Aydın'ın da hazır bulunduğu yürüyüşe, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti ilçe Başkanı Osman Karaaslan, Gölbaşı Belediye Eski Başkanı A. Nasır Haşlak'ın yanı sıra meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

bc17c9b3-2c03-4d73-bf1d-f26dcae66995.jpg

 

AK Parti SKM'nin önünde sonlanan yürüyüşte konuşma yapan Ak Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, "Sizlerin bu coşkusu bu heyecanı büyük bir zafer müjdeliyor bize. Yarın sandığa gittiğimiz zaman Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmaya söz veriyor musunuz? " diyerek tüm partililerden ‘Evet’ sözü aldı.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Başkan vekili Gökhan Koçak, katılımlarından dolayı tüm partililere ve vatandaşlara teşekkür ederek, yarınki halk oylaması ‘Hayırlara vesile olsun inşallah’ dedi.

Bu haber toplam 2172 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.