Gölbaşı, Cumhur İttifakının zaferinin öncüsü olacak

Gölbaşı, Cumhur İttifakının zaferinin öncüsü olacak

Gölbaşı, Cumhur İttifakının zaferinin öncüsü olacak
 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, mahalli seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Gölbaşı’nda, Cumhur ittifakının başarılı olmasını istemeyenlerin ellerini ovuşturduğu bir süreci yaşadıklarını bildirdi. Arslan, Gölbaşı’nda Cumhur İttifakının rekor bir oyla Türkiye’ye örnek olacağına inandığını belirtti. Geçmiş tecrübesiyle Mehmet Özhaseki’nin de Ankara için bir şans olduğuna dikkat çeken Arslan “Gölbaşı’nda Ramazan Şimşek Başkanımızla birlikte inşallah, Büyükşehirde de 31 Mart akşamında Mehmet Özhaseki Başkanımızın seçim zaferini hep birlikte kutlarız” dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, Gölbaşı temasları çerçevesinde Karagedik Mahallesi’nde seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Açılışa Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatı mensupları da katıldı.

Arslan burada yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakının Türkiye’nin beka meselesi olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

DEVLET BAHÇELİ’YE ÖVGÜ

“Türkiye, 31 Mart’ta önemli bir mahalli seçimler yaşayacak. Bu seçimler, ülkemizde sistem tartışmaları yapılmaması adına çok önemli. Bu nedenle Cumhur İttifakının başarısı için bugün AK Parti ve MHP teşkilatları olarak el ele, omuz omuza çalışıyoruz. Ülkemizin yeni krizler yaşamasının önlenmesi hepimizin ortak dileğidir.

Geçmişte yaşayan krizlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin sayın Lideri Devlet Bahçeli, iktidarımız ne zaman sıkıntıya düşse hep yanımızda olmuştur. Başörtüsü meselesinin ortadan kaldırılmasından 15 Temmuz hain Fetö darbesinin bertaraf edilmesine kadar birçok krizde destek vererek Türkiye’nin önünü açmıştır.”

ESNAF VE STK ZİYARETİ

AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek ile birlikte açılış sonrasında ilçe merkezinde esnafları ziyaret etti. AK Parti ve MHP İlçe Teşkilat mensuplarının da katıldığı ziyarette Arslan ve Şimşek, esnaflara ve selamlaştığı vatandaşlara karanfil dağıttı.

Arslan, Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı ve Çevre İlleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni (KAI) ziyaret ettikten sonra akşam da AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlenen Haymanalılar buluşmasına katıldı.


Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER