1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi Gümüşhane Günleri'nde
Gölbaşı Belediyesi Gümüşhane Günleri'nde

Gölbaşı Belediyesi Gümüşhane Günleri'nde

Gölbaşı Belediyesi Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) tarafından bu yıl 5’ncisi organize edilen “2017 Ankara Gümüşhane Tanıtım Günleri”nde yerini aldı.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu  (GÜDEF) tarafından bu yıl 5’ncisi organize edilen “2017 Ankara Gümüşhane Tanıtım Günleri”nde yerini aldı. 

Gümüşhane Valiliği’nin himayesinde Gümüşhane’nin tanıtımı amacıyla düzenlenen “2017 Ankara Gümüşhane Tanıtım Günleri Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı.

Gümüşhane günlerinde stant açan Gölbaşı Belediyesi, Gölbaşı’nın yer aldığı kitapçık ve broşürleri, standa gelen ziyaretçilere dağıtarak,  ilçenin tanıtımına katkı sağlıyor.

Gölbaşı Belediyesi’nin açtığı standı, tanıtım günleri açılışına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Op.Dr. Orhan Koç da ziyaret etti.

Gölbaşı’nda yaşayan tüm vatandaşların fahri hemşerisiyiz

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, standda yaptığı konuşmada,  Gölbaşı Belediyesi olarak Gölbaşı’nda yaşayan tüm vatandaşların fahri hemşerisi olduklarını söyledi.
“Vatandaşlarımız, Karslı, Gümüşhaneli, Artvinli, Bayburtlu, Trabzonlu, Giresunlu, Diyarbakırlı neresi olursa olsun biz onların fahri hemşerisiyiz” diyen Duruay, Gölbaşı’nda hep beraber yaşadıklarını belirtti.

HİZMETLER HERKES TARAFINDAN BİLİNMELİ

Duruay, stantta  Gölbaşı’nda yapacakları hizmetleri tanıttıklarını aktararak, şu ifadeleri kullandı:
“2016 yılında temellerini attığımız projelerimizin 2017 yılında açılışlarını yapacağız. Bu yapacağımız projeler hem Gölbaşı’na hem de Ankara’ya değer katacak. Vatandaşlarımıza hizmet edecek bu güzel eserlerin herkes tarafından bilinmesini istiyoruz.”

Açılış sonrası Duruay, fuardaki diğer stantları dolaşarak,  vatandaşlarla sohbet etti.

Bu yıl 5’ncisi düzenlenen etkinlik, 12 Şubat tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Bu haber toplam 1758 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.