GÖL-MEK’lere hazır olun

Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, ilçede istihdamı artırmaya yönelik olarak meslek edindirme kursları açacaklarını bildirdi.

GÖL-MEK’lere hazır olun

 

Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, ilçede istihdamı artırmaya yönelik olarak meslek edindirme kursları açacaklarını bildirdi. Şimşek, Gölbaşılıların ekonomik açıdan kendi kendine yetmesi adına çalışmalar yapacaklarını ifade ederek, “Gölbaşı’nda birçok dalda açacağımız meslek edindirme kursları ile birçok vatandaşımız bir meslek sahibi olacak” dedi.

Cumhur İttifakının Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, 31 Mart mahalli seçimleri ile ilgili projelerinden birinin de meslek edindirme kursları GÖL-MEK olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“Gölbaşılı vatandaşlarımızın ekonomik açıdan kendine yetebileceği, kendini geliştirebileceği, toplum içindeki varlığını ortaya koyabileceği, kendisinin ve ailesinin hayati ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği bir iş sahibi olabilmesi için Gölbaşı meslek edindirme kursları açacağız.

Meslek edindirmeye yönelik bu merkezlerimizde el nakışı, iğne oyası, giyim, trikotaj, ahşap boyama, kumaş boyama, minyatür, ebru, çini, seramik, mozaik, alüminyum rölyef, takı tasarımı, gümüş işlemeciliği, turistik el sanatları, tur rehberliği, resim, kilim ve el örgücülüğü gibi branşlarda eğitimler verilecek.”


Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER