Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kahramanmaraş °C

Göksun Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başladı

Göksun Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başladı
14.06.2020
A+
A-

Göksun Belediyesi ilçede hava şartlarının mevsim normallerine dönmesi ve kontrollü sosyal hayatın başlamasının ardından çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde doğal gaz çalışması tamamlanan mahallelerde sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Bahçelievler mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, çalışmalara büyük bir hızla devam edip, yayla kenti Göksun’u hızla geliştirmeye gayret edeceklerini söyledi.

Göksun Belediyesi olarak yaz kış, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Aydın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bahçelievler mahallemiz süratle gelişen bir mahallemiz. Çalışmalarına geçen yıl başlanan doğal gaz şebeke çalışmalarının tamamlandığı Akmazlar parkı civarında eksik kalan yolları tamamlamaya gayret ediyoruz. Her alanda planlamalarımız doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Kırsal mahallelerde stabilize çalışmalarımız, merkezde doğal gaz, sıcak asfalt ve imar çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bunun arkasından kentsel dönüşüme devam edeceğiz. Malumunuz olduğu üzere ülkemizde koronavirüs ile ilgili mücadeleden dolayı belediye hizmetlerimiz biraz rölantide kalmıştı ama yeniden çalışmalara hızla vererek kaldığımız yerden devam ediyoruz.”

Tüm Göksun halkına sağladığı destekten dolayı teşekkür ettiğini dile getiren Başkan Aydın, “Gerek belediye hizmet binamızın gerekse önünden geçen Göksu çayına kanal yapımında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı göstermiş oldukları tahammül ve sabra çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Ayrıca diğer hizmetlerimiz de bize destek olan Göksun’umuzun tüm sivil inisiyatifine ve kamu görevlilerine de şükranlarımı arz ediyorum. Durmak yok Allah’ın izniyle her şartta hizmete edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.