1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak CHP eleştirilerine bir bir yanıt verdi
Gökhan Koçak CHP eleştirilerine bir bir yanıt verdi

Gökhan Koçak CHP eleştirilerine bir bir yanıt verdi

Gölbaşı Belediyesi Şubat ayı olağan belediye meclis toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Şubat ayı olağan belediye meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Parti Büyükşehir Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Gökhan Koçak CHP’li Bülent Elikesik’in yaptğı eleştirilere yanıt verirken, çarpıcı bir sosyal medya uyarısında da bulundu.

KONUŞMAK KOLAY

Konuşmasında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eğitimci Murat Bölük’e rahmet dileyerek başlayan Gökhan Koçak CHP’nin eleştirilerine bir bir yanıt verirken “Konuşmak kolay” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ballık kavşağında kamulaştırma sorunu olduğunu söyleyen Koçak, Hacılar kavşağında ışıklandırma çalışmaları için Ankara Büyükşehir Belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

ÖRENCİK’TE MÜLKİYET SORUNU VAR

Örencik yolunun genişletilmesi için de çalışmaların sürdüğünü kaydeden Koçak, “orada mülkiyet sorunu var. Vatandaşlarla anlaşma sorunu var. Yolun yapılabilmesi için anlaşmaların yapılması gerekli. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat beyle de görüştük. Ve şu anda Örencik yoluyla ilgili çalışmalar sürüyor. “ diye konuştu.

BELEDİYE DİKKAT ETMELİDİR

CHP’li Elikesik’in belediyeye siyaset uyarısı yapmasını da değerlendiren Koçak “Belediye yetkilileri resmi siteden siyasi paylaşım yapmışsa dikkat etmelidir. Sonuçta bir anayasa değişiklği oylaması yapılacak. Halktan başka büyük bir arade yoktur. Yarın yüz yüze bakacağız. Ve yarın yüz yüze bakamayacağız davranışlarda bulunmamız gerekli.” Dedi.

BİZ ÖZÜMÜZE DÖNELİM

Sosyal medyanın mahremiyeti ortadan kaldırdığına da dikkat çeken Koçak “Şahsen benim bir sosyal medya hesabım yok. Sosyal medyanın bir haberleşme aracı olarak kullanılması gerekli. Sosyal medyada yenilen yemekten içilen içeceğe kadar herşey paylaşılıyor. Biz özümüze dönelim. Ecdad ne yaptıysa daha iyisini yapalım.” Dedi.

MİLLET İRADESİNE YÜRÜYEN TANKLARI UNUTMADIK

28 Şubat’ın yıldönümünü de unutmayan Gökhan Koçak CHP sıralarına dönerek “28 Şubat’ta gözü yaşlı bacılarımızı unutmadık. Milletin iradesine yürüyen tankları unutmadık. Unutmayacağız.” Şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 2356 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler