GÖKBEL ŞENLENECEK

GÖKBEL ŞENLENECEK

28 Temmuz 2017 Cuma 19:50
GÖKBEL  ŞENLENECEK
Bu yıl Gökbel Yaylası 13’üncü kez şenlenecek. Her yıl Alanya’nın akın ettiği ve karnaval coşkusu yaşanan Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında bu akşam Serkan Kaya sahne alacak. Pazar gün başlayacak güreşlerde ise 500 sporcu mücadele edecek. Başkan Yücel, tüm Alanya’yı Gökbel’e davet etti. 
 
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl renkli görüntülere sahne olacak. Bu yıl Gökbel Güreşlerine yaklaşık 500 sporcu katılacak ve başpehlivanlık için güçlü rakipleriyle kıyasıya mücadele edecekler. Cumartesi akşamı saat 20.00’da açılış konuşmaları ve resmi programla başlayacak etkinlikler saat 20.20’de Off-Road Show, Folklor Gösterileri, yerel sanatçıların konserleri ile devam edecek. Güreşlerin geleneksel halk konseri bölümünde ise saat 21.40’ta Serkan Kaya sahne alacak. 
YÜCEL’DEN ALANYA’YA DAVET
Güreşler ise Pazar günü saat 09.00’da başlayacak. Güreşler devam ederken bir taraftan da protokol konuşmaları, Kafkas Halk Oyunları, 2017 yılının Güreş Ağası Seçimi yapılacak. Güreş programı saat 17.00’da düzenlenecek kapanış ve ödül töreni ile sona erecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Ata sporumuz olan yağlı güreşleri nesilden nesile aktarmak ve yaşatmak için çalışıyoruz. Bu yıl 500’e yakın güreşçi Gökbel Er Meydanı’nda kol bağlayacak. Tüm vatandaşlarımızı Serkan Kaya konserine ve Pazar günü yapılacak olan güreşlere bekliyoruz” dedi.
Son Güncelleme: 28.07.2017 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81