Büyük Torbalı

Gizli hayırseverden büyük yardım

Gizli hayırsever Torbalı’da marketlere gelerek borçlarını ödeyemeyenlerin veresiye defterlerindeki hesaplarını kapattı. İsmi açıklanmayan hayırsever, toplamda 60 bin liralık veresiye defteri borcunu ödedi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Gizli hayırseverden büyük yardım
169 Görüntüleme
11 Haziran 2020 - 14:15
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ülkenin farklı illerinde marketleri ziyaret ederek borçlarını ödeyemeyenlerin yardımına koşan gizli hayırseverler, Torbalı’da ikinci yardımlarını yaptı. Geçtiğimiz haftalarda Ayrancılar Mahallesine gelerek bir marketteki 13 bin liralık veresiye defteri borcunu ödemişti. Kim olduklarını açıklamayan hayırseverlerin yaptıkları yardımın bir benzeri hafta başında yapıldı.
MAHALLE MAHALLE GEZEREK BORÇLARI ÖDEDİ
Geçtiğimiz gün Atatürk Mahallesine gelen gizli bir hayırsever 5 markete gelerek veresiye defterindeki borçlarını ödemekte güçlük çeken birilerinin olup olmadığını sordu. Veresiye defterindeki borçlarını haftalarca ödeyemeyenlerin borçlarını kapatan hayırsever, daha sonra ilçedeki diğer mahallelerdeki marketlere de giderek aynı şekilde ödeme yaptı. Torbalı’da toplam 60 bin liralık veresiye defteri borcu ödeyen hayırseverin kimliği açıklanmadı. Market işletmecisi İzzet Açıl, hayırseverle ilgili olarak “Daha önce görmediğim biri markete gelerek veresiye defterindeki borcunu ödeyemeyenleri sordu. Benim veresiye defterimde de 2 yıldır borcunu ödemeyen bir aile vardı. Borcu hesaplamamı istedi. Sonra da ailenin borcunun ödeyerek ayrıldı. İlçedeki marketlere aynı şekilde gittiğini ve borçlarını ödediğini öğrendik. Allah kendisinden razı olsun, ekonomik açından sıkıntılı zamanlar geçiren ailelerin yüzünü güldürdü. Umarım hayırseverlerin sayısı her geçen gün artar” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web