Giymediklerinizi giyecekler var

featured

Giymediklerinizi giyecekler var isimli giysi kampanyası, bu yıl Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgi Evi’nde devam ediyor.

Vatandaşlar vermek istedikleri ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysilerini kampanya çerçevesinde Ramazan Dede Bilgievine bırakıyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Ramazan Dede Bilgievi’nde oluşturulan hayır çarşısına yaptığı ziyaretle incelemelerde bulundu ve konuyla ilgili açıklamasında “Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz “Giymediklerinizi giyecekler var” isimli elbise dağıtım kampanyamız Ramazan Dede Bilgievinde başladı. Vatandaşlarımız, ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysileri kampanya çerçevesinde Ramazan Dede Bilgievine bırakıyor. Gelen giysiler görevli personel tarafından titizlikle ayrıştırılıp askılara asılıyor. Görevli arkadaşlarımız, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize bir mağazadan alışveriş yapıyor duygusunu yaşatabilmek için büyük çaba ve gayret gösteriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda Ramazan Dede Bilgievine gelerek, ihtiyaç duydukları elbiseleri alabilirler” dedi.

On gündür devam eden elbise dağıtım kampanyasından şu ana kadar yaklaşık 1500 vatandaş yararlandı. Kampanya Ramazan Bayramı Arefe günü öğle saatlerine kadar devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Giymediklerinizi giyecekler var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir