Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesinde GIT-GIT CHICKEN-HORON KÖFTE salonu coşkulu bir kalabalığın katılımı ile açıldı.



GIT-GIT CHICKEN-HORON KÖFTE Salonunun açılış törenine Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldılar.
Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam’ın bir selamlama konuşması yaptığı açılışta Sağlam şunları söyledi.
“VAKFIKEBİR’İN GELECEĞİNE BİR KATKI SUNDULAR”
Başkan Sağlam, “Esnaf ailemize yeni katılan Erol ve Ali kardeşimize aramıza hoş geldiniz diyor, onlar adına hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Değerli misafirler peygamber efendimiz buyuruyor ki! Ticaretle uğraşmak için cesur olun. Rızkın onda dokuzu ticarette ve cesarettedir. Bu kardeşlerimiz,  ekonomik acıdan sıkıntılı bir dönemde dahi bu cesareti göstererek ilçemize güzel ve modern bir mekan kazandırdılar. Ciddi bir isdihtam sağlayarak ilçemize bir katkı sunmak üzere cesaret göstererek risk aldılar. Bizler zaman zaman şunu söylüyoruz. Yerel Esnafına sahip çık. Ben iki kardeşimizi de iyi tanıyorum. Biri profesyonel futbolcudur, ilçe dışında oynadığı kulüplerde para kazandı. Diğer arkadaşımız elektronik yazılım işiyle uğraşıyor. Oda başka illerden ticaret yapıp para kazandı. İki kardeşimizde ne yaptı? Dışarıda kazandıkları paralarla ilçemize yatırım yaptılar. Vakfıkebir’in geleceğine bir katkı sundular. Bu işyerinin burada açılması ileriye dönük olarak bu sokağımızın ve caddemizin de hareketli olmasına neden oluyorlar. İşsizliğe de bir nebze olsun katkı sunmak demektir. Onun için biz her zaman yerel esnafına sahip çık. Çünkü yerel esnaf gelecekte de senin yanında ve sokağındadır. Başka firmalar gibi paraları buralardan toplayıp başka yerlere göndermek yerine bu kardeşlerimiz dışarıda kazandıkları paraları ilçemize yatırım yaptılar. Ben kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İşyerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bereketli olmasını Cenap’ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bedenlerinin sıhhatli, işlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.