Eskişehirli Sanayici- iş insanı Harun Adıgüzel’in; ‘’Girişimcilik ve Girişimcilerin Ortak Özellikleri’’ konulu konferansı ilgi gördü

Eskişehir Sinerji Hareketi Derneği’nde; her hafta konferanslar vermeye devam ediyor. Sinerji Hareketinde çeşitli alanlarda verilen konferanslar; farkındalık yaratarak, dikkat çekiyor ve ilgi görüyor.

Sanayici- iş insanı Das Lager Germany Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Harun Adıgüzel; Sinerji Hareketi Derneği’nde, “Tecrübe Paylaşımı ve Girişimcilik” konulu verimli bir konferans verdi. Konferans da: Girişimci olan kişilerin ortak özellikleri; cesur, fizibilite, finans, işine, konuya hakim olması, tutkulu ve dürüst olması vurgulandı.  Ayrıca Adıgüzel: Girişimcilerin; teknolojiye ayak uydurması, yüksek teknoloji ürünlerine yönelmesi, katma değeri yüksek olan geleceğin sektörlerini öngörmesinin bilincinde olması, sürekliliği arz etmesi ve sürdürülebilir olmasına dikkat çekti. Konferans sonunda: Sanayici- iş insanı Das Lager Germany Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Harun Adıgüzel’e; Sanayici Faruk Gültekin, Sanayici Ahmet Kahveci, Leyla Çetin ve Beyhan Yumrukçal tarafından ‘teşekkür belgesi’ ve ‘plaket’ takdim edildi.

Sanayici – iş insanı Harun Adıgüzel; yazmış olduğu girişimcilerin nasıl olmasına dair “İkinci Kartal Hayatı” isimli kitabını, dinleyicilere imzalayarak hediye etti.  Sinerji Hareketi Derneği Başkanı Soner Çam, ‘’Alanında uzman olan kişilerin bilgi birikimi, tecrübe ve deneyimlerinden dernek üyelerimiz verimli bir şekilde istifade etmektedir’’ dedi.

Editör: TE Bilişim