SE-MA Petrol açıldı

Gümüşhane’de 20 yıldır faaliyet gösteren GÜR-SAM grup bünyesindeki SE-MA Petrol düzenlenen törenle açıldı.

SE-MA Petrol açıldı
HABERİN GALERİSİ
SE-MA Petrol açıldı

SE-MA Petrol açıldı

Gümüşhane’de 20 yıldır faaliyet gösteren GÜR-SAM grup bünyesindeki SE-MA Petrol düzenlenen törenle açıldı.

Akçakale Mahallesi DSİ karşısında yer alan tesisin açılışına Belediye Başkanı Ercan Çimen, GTSO Başkanı İsmail Akçay, ilçe ve belde Belediye Başkanları, STK temsilcileri, GÜR-SAM ve AĞAOĞLU grup ortakları Mustafa, Akın, Eyüp ve Sinan Gürbüz kardeşler ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gürbüz ailesine teşekkür ederek, “Ticaretin onda dokuzu cesarettir. Arkadaşlarımız da bu cesareti göstermişler. Sektör değişliği de yaparak da cesaretlerini daha çok kanıtlamış oldular. Başarılı olacaklarına inanıyorum. Bu cesareti gösteren Gürbüz ailesine teşekkür ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay ise Gürbüz kardeşlerinin kentte önemli iş insanları arasında olduğunu belirterek, yeni açılan işyerlerinde yapılan istihdamlardan dolayı iş yeri sahiplerine teşekkür etti ve “Ülkede iş olanağı sağlanacaksa, vergi verilecekse, üretim artacaksa bunu yapacak olan özel sektördür. Özel sektörünün başarısı hem ili hem de ülkenin zenginliğidir. Bu zenginlikle övünmemiz lazım. Zenginlik büyüdükçe paylaşmak zorunda kalırsınız. Kontrol edilecek zenginlik paylaşıldıkça, yeni iş alanları sağlanacaktır. Özel sektör risk alan bir durumdur. Yapılan her işte kar edilmesi garanti değildir” diye konuştu.

GÜR-SAM grup adına konuşan Esin Gürbüz de inşaat sektöründe ülkenin farklı yerlerinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “Kuruluşumuzun 20.yılını taçlandırmak amacıyla farklı bir sektörde hizmet veren SE-MA petrolü firmamız bünyesine dahil ederek aynı zamanda hizmet kalitemizi de artırarak yeni bir vizyonla siz değerli hemşerilerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Gümüşhanemiz için kaliteli hizmetin adresi olmasını diliyoruz. Şirketimizin kuruluşundan bugüne kadar bizimle çalışan ve hala çalışmakta olan mesai arkadaşlarımıza katkılarından ötürü ve bugün bizleri burada yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza da katılımınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından tören dua ve ikramlarla son buldu.
 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2019, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER