Bulancak'tan bir yıldız daha doğuyor

SPOR 27.07.2017 - 14:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3207+ kez okundu.
 

Bulancak'tan bir yıldız daha doğuyor

TSF tarafından organize edilen 2018 Türkiye Satranç Birinci ligine yükselen takımlar arasında Bulancak İhsaniye Gençlik ve Spor Kulübü satranç takımı da yer aldı.
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından organize edilen, 57 takım ve 812 sporcunun zirve mücadelesi verdiği '2017 Türkiye Satranç Birinci ve İkinci Ligi' nefesleri kesti. 2018 Türkiye Satranç Birinci Ligi'ne yükselme başarısı gösteren takımlar arasında Giresun Bulancak İhsaniye Gençlik ve Spor Kulübü Derneği de yer aldı. Liglerin gerçekleşen görkemli ödül töreni; TSF Başkanı Gülkız Tulay, Karaman Başyayla Kaymakamı Fatih Kaçıkçı, Meram Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Mustafa Koç, TSF Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Rafet Gülmez, Ali Ümit Şifaver, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Disiplin Kurulu Üyesi Celalettin Özcan, Kulüpler Koordinasyon ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Üyeleri, kulüp temsilcileri, sporcular, veliler ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti. Toplam 57 takım ve 812 sporcunun yarıştığı liglerin ödül töreninde konuşma yapan TSF Başkanı Gülkız Tulay, TSF Yönetimi olarak 2014 yılında kurdukları Satranç Birinci Ligi ve bu yıl ilk kez hayata geçirdikleri Satranç İkinci Liginin satranç camiası için çok önemli faaliyetler olduğunu belirtti. Açılış konuşmalarının ardından, 2018 Türkiye Satranç Birinci Ligi ve 2018 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligine yükselen takımlar ve masa derecesi elde eden sporcular kupa ve madalyalarına kavuştu.
TSF tarafından organize edilen 2018 Türkiye Satranç Birinci ligine yükselen takımlar arasında Bulancak İhsaniye Gençlik ve Spor Kulübü satranç takımı da yer aldı.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından organize edilen, 57 takım ve 812 sporcunun zirve mücadelesi verdiği '2017 Türkiye Satranç Birinci ve İkinci Ligi' nefesleri kesti.

2018 Türkiye Satranç Birinci Ligi'ne yükselme başarısı gösteren takımlar arasında Giresun Bulancak İhsaniye Gençlik ve Spor Kulübü Derneği de yer aldı.

Liglerin gerçekleşen görkemli ödül töreni; TSF Başkanı Gülkız Tulay, Karaman Başyayla Kaymakamı Fatih Kaçıkçı, Meram Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Mustafa Koç, TSF Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Rafet Gülmez, Ali Ümit Şifaver, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Disiplin Kurulu Üyesi Celalettin Özcan, Kulüpler Koordinasyon ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Üyeleri, kulüp temsilcileri, sporcular, veliler ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Toplam 57 takım ve 812 sporcunun yarıştığı liglerin ödül töreninde konuşma yapan TSF Başkanı Gülkız Tulay, TSF Yönetimi olarak 2014 yılında kurdukları Satranç Birinci Ligi ve bu yıl ilk kez hayata geçirdikleri Satranç İkinci Liginin satranç camiası için çok önemli faaliyetler olduğunu belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından, 2018 Türkiye Satranç Birinci Ligi ve 2018 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligine yükselen takımlar ve masa derecesi elde eden sporcular kupa ve madalyalarına kavuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.