Giresunspor Antalya kampında

SPOR 02.01.2017 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3420+ kez okundu.
 

Giresunspor Antalya kampında

Çotanakların Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul,...
...ligin devre arasını Antalya’da yapacakları kampla değerlendireceklerini söyledi. Özkul, takıma yapacakları nokta transferlerle güçlerine güç katıp, ikinci devre ligde fırtına gibi eseceklerini ifade etti.TFF 1. Lig ekibi Giresunspor’da, devre arası Antalya kampı Pazar günü start aldı. Çotanakların Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, 1 Ocak’ta kamp için Antalya’da toplandıklarını,dünde çalışmalara başladıklarını  söyledi. 10 günlük bir kamp programlarının olduğunu ifade eden Özkul, devre arası kampına 12 Ocak’ta nokta koyacaklarını ifade etti. Antalya’da faydalı bir hazırlık dönemi geçirmek ve ligin ikinci devresine tam kapasite ile hazır girmek istediklerini kaydeden Özkul, "Ligin ilk bölümünü hedeflediğimiz noktanın biraz altında tamamladık. İkinci devre bizi çok zorlu bir maraton bekliyor. Kampta eksikliklerimizi gidermek ve ligin ikinci devresine bomba gibi bir giriş yapıp, sezon sonunda Süper Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.  
Çotanakların Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul,...
...ligin devre arasını Antalya’da yapacakları kampla değerlendireceklerini söyledi. Özkul, takıma yapacakları nokta transferlerle güçlerine güç katıp, ikinci devre ligde fırtına gibi eseceklerini ifade etti.
TFF 1. Lig ekibi Giresunspor’da, devre arası Antalya kampı Pazar günü start aldı. Çotanakların Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, 1 Ocak’ta kamp için Antalya’da toplandıklarını,dünde çalışmalara başladıklarını  söyledi. 10 günlük bir kamp programlarının olduğunu ifade eden Özkul, devre arası kampına 12 Ocak’ta nokta koyacaklarını ifade etti. Antalya’da faydalı bir hazırlık dönemi geçirmek ve ligin ikinci devresine tam kapasite ile hazır girmek istediklerini kaydeden Özkul, "Ligin ilk bölümünü hedeflediğimiz noktanın biraz altında tamamladık. İkinci devre bizi çok zorlu bir maraton bekliyor. Kampta eksikliklerimizi gidermek ve ligin ikinci devresine bomba gibi bir giriş yapıp, sezon sonunda Süper Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.