Giresunspor adım adım liderliğe koşuyor

SPOR 13.02.2017 - 16:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3009+ kez okundu.
 

Giresunspor adım adım liderliğe koşuyor

Son 6 maçın 5'ini de kazanarak gözünü Süper Lig'e diken Giresunspor'un son kurbanı Şanlıurfaspor oldu.
Taraftarlarının muhteşem desteğini arkasına alan Yeşil Beyazlılar rakibini Volkan, Recep ve Isaac’ın golleriyle devirdi ve üç puanı cebine koydu. 90 dakika sonunda Atatürk Stadı ‘Şampiyon Giresun’ sesleriyle inlerken, cadde ve sokaklar araç kornalarının sesleriyle yankılandı.TFF 1. Lig’de fırtınalar estiren Giresunspor bu kez sahasında Şanlıurfaspor’u 3-1’lik skorla mağlup etti. Son haftalardaki çıkışını Şanlıurfaspor maçında da devam ettiren Çotanaklar, rakibini Volkan, Recep ve Isaac’ın golleriyle dize getirdi ve play-off yolunda puanını 33’e yükseltti. Maça beklenilen ilk 11’le çıkan Giresunspor ilk 45 dakika boyunca oyunun kontrolünü elde tutup, kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Bu bölümde kalesinde ciddi gol pozisyonu vermeyen Çotanaklar, Özgür Can ile iki kez gole yaklaştı. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmayınca iki takımda soyunma odasına beraberlikle gitti. İkinci yarı öncesi saha ortasında galibiyet yemini eden Giresunspor, ikinci bölüme adeta tam saha baskıyla başladı. Farklı bir kimliğe bürünen Çotanaklar sağlı sollu ataklarla rakibinin direncini kırdı ve maçın 53. dakikasında Volkan Okumak’ın golüyle 1-0 öne geçti. Baskılı oyununu devam ettiren Giresunspor, bu kez 64’te Recep Aydın ile farkı 2’ye çıkarttı. Çotanaklar, bu golden sonra biraz daha oyunu rölantiye aldı. 74’te penaltı kazanan Şanlıurfaspor, Abdulaziz Solmaz’ın golüyle maça yeniden ortak oldu. (2-1). Sürprize izin vermeyen Çotanaklar, 90’da Isaac’ın ayağından bulduğu penaltı golüyle maçı 3-1’lik skorla galip bitirdi.  
Son 6 maçın 5'ini de kazanarak gözünü Süper Lig'e diken Giresunspor'un son kurbanı Şanlıurfaspor oldu.
Taraftarlarının muhteşem desteğini arkasına alan Yeşil Beyazlılar rakibini Volkan, Recep ve Isaac’ın golleriyle devirdi ve üç puanı cebine koydu. 90 dakika sonunda Atatürk Stadı ‘Şampiyon Giresun’ sesleriyle inlerken, cadde ve sokaklar araç kornalarının sesleriyle yankılandı.
TFF 1. Lig’de fırtınalar estiren Giresunspor bu kez sahasında Şanlıurfaspor’u 3-1’lik skorla mağlup etti. Son haftalardaki çıkışını Şanlıurfaspor maçında da devam ettiren Çotanaklar, rakibini Volkan, Recep ve Isaac’ın golleriyle dize getirdi ve play-off yolunda puanını 33’e yükseltti. Maça beklenilen ilk 11’le çıkan Giresunspor ilk 45 dakika boyunca oyunun kontrolünü elde tutup, kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Bu bölümde kalesinde ciddi gol pozisyonu vermeyen Çotanaklar, Özgür Can ile iki kez gole yaklaştı. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmayınca iki takımda soyunma odasına beraberlikle gitti.
İkinci yarı öncesi saha ortasında galibiyet yemini eden Giresunspor, ikinci bölüme adeta tam saha baskıyla başladı. Farklı bir kimliğe bürünen Çotanaklar sağlı sollu ataklarla rakibinin direncini kırdı ve maçın 53. dakikasında Volkan Okumak’ın golüyle 1-0 öne geçti. Baskılı oyununu devam ettiren Giresunspor, bu kez 64’te Recep Aydın ile farkı 2’ye çıkarttı. Çotanaklar, bu golden sonra biraz daha oyunu rölantiye aldı. 74’te penaltı kazanan Şanlıurfaspor, Abdulaziz Solmaz’ın golüyle maça yeniden ortak oldu. (2-1). Sürprize izin vermeyen Çotanaklar, 90’da Isaac’ın ayağından bulduğu penaltı golüyle maçı 3-1’lik skorla galip bitirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.